T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: KE

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa NemesiS » Št 02. Sep, 2010, 17:53

ja nechápem, podľa čoho si oni vyberajú tie slečny do obchodov...lebo, ani pekné to nie je, ani inteligentné...ja som nevedel či sa smiať alebo plakať dnes...katastrofa.
blbé ženy, len blbé, nič viac!
horor, aspoň zaškoliť by to mohli do čerta...
neviem, no pripadá mi to akoby boli pripravené na typických gadžov, lebo počas toho ako mňa vybavovala, prišiel ujko východniar v prepotenej košeli a vraví...
DObry dzeň...chcem toten, jak še to vola...USB kľuč či jak.
A to chcete za plnú sumu? to stojí 30€..
Ta dze, za tote max klub body
Aha, dajte mi číslo mobilu na ktorý to chcete čerpať.
No možem diktovac? nula dzevec nula štyri, tri jedna pejc.....


hotovo, vybavené...
no ja tam kysnem hodinu lebo človek od nich chce viac ako len prefotiť papiere na kopírke alebo si zobrať mobil na paušál... :rolleyes:
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa galen » Št 02. Sep, 2010, 20:24

NemesiS napísal:...
presne tak, su skolene na to, aby vedeli predat, to je ich poslanie, a za to su platene
za nejake reklamacie/riesenie oni nemaju ani cent, tak ich na to neskolia, a ak sa tam zakaznik nasere, ze tam nic nevybavi, tak je jasne, ze to pojde reklamovat do vedlajsej pobocky

hlavne aby prisiel "sem" ked nieco potrebuje noveho/zaviazat sa, za to su chechtaky ...
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7640
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 03. Sep, 2010, 08:27

galen napísal:... urcite nie na stahovanie dat, na posielanie trpaslikov do sveta to je...
:hysterical: :cool: kolko za sekundu ich posles?

"-Pani, viete co je sekunda?
-Ano.
-A viete co je sekunda bez se-?
-???
-Vy!!"
:rofl:
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Nameless
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: Št 12. Nov, 2009, 14:52
Bydlisko: Bratislava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Nameless » So 25. Sep, 2010, 19:56

mam tiez dobru skusenost s T-comom...som z BB a v BA zil som v podnajme kde som mal net od T-comu...to bolo este vsetko OK...

...ale kupil som si s priatelkou byt a prestahovali sme sa a tak som mal v plane ist nahlasit zmenu adresy a za 1e mi ho prehodia...predtym som si ale uz stihol objednat magioTV...prisiel mi mail ze to nieje mozne lebo uz mam viazany VRI program a pre viac info mam zavolat na cilo 0800123456 ci tak dako...zavolal som tam a teta mi povedala ze je mozne zaviest magioTV a ze mi to napisali preto lebo som ziadal o magioTV na inu adresu ako mam net a ze to mam ist prehlasit...

...tak som siel nahlasit zmenu adresy ale tam mi povedali ze o magio mozem poziadat az po prestahovanim netu...tak mi oznamili ze do 3 tyzdnov pride technik...

...technik prisiel asi po tyzdni ale nebol som doma tak to vybavila priatelka...vraj prestahovanie netu prebehlo uspesne ale modem je pokazeny...ze vraj sa to stava ked modem ide dlho bez vypnutia a potom ho vypnem...no budis tak som isiel zase do t-comu...

...vyreklamoval som modem a dali mi do zalohy wifi router za 84e, tak budis, zaplatil som a kedze uz bol vraj net prehodeny tak som si objednal magio a vtedy mi povedali ze to nejde za akciovu cenu lebo net mam do skoncenia viazanosti viac ako 3 mesiace, tak budis...budem to mat za nie akciovu cenu a na dalsie 2 roky...lenze k magiu vraj nestaci ten povodny modem takze mi k tomu daju wifi router...

...takze si to zhrnieme: jeden modem sa reklamuje, ked pride tak mi bude na ho*vno, teraz mam wifi router ktory budem musiet ist vratit ked sa mi vrati ten vyreklamovany modem, niekde medzi tym mi pride wifi router k magiu...

...ale vratme sa spet do pribehu...doniesol som wifi router domov, zapojil a nastavil a nic...tak volam technikovi co to den predtym robil a on ze ma auto v servise, ze pride...na dalsi den neprisiel tak som mu volal a ze vraj doslo k systemovej chybe takze to bude este ten den odstranene...nebolo...tak som mu volal a on mi na to povedal ze nevie kde je chyba ze to da kolegovy vyriesit, ze sa mi ozve...presli 3 dni a stale nic a pritom je iba dsl linka mrtva a treba ju ozivit ale technik ma nepocuval ked som mu vravel ze to vobec nereaguje ked tam strcim kabel...

...priebezne budem informovat
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3:
2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa galen » Ut 28. Sep, 2010, 14:53

pozeram, ze mi Tcom zaviedol novy tarif pre DSL:
Obrázok

a ani ma neinformoval, ze meni moju 4Mbps linku :hysterical:

PS: vysledky z roznych meracov:
Rýchlosť Vášho pripojenia - 558,74 Kbps
Rýchlosť downloadu: 350,11 kbit/s (43,76 kB/s)
483.6 Kbps
1.9 Mbps
770kbps
dokonca, aj podla tcom speedometra: 1.8 Mbps

Hlavne ze router sa chvasta, ze je pripojeny na 4096000 bps
lava, prava, lava, prava ...

xxxpower2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: Pi 29. Máj, 2009, 22:47
Bydlisko: Podhájska

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa xxxpower2 » Ut 28. Sep, 2010, 17:24

No ja mam T2 ale v nedelu som bol na tom tak isto..teraz mi ide super...sorry:
Obrázok

No ideme volat ci co?

Užívateľov profilový obrázok
Nameless
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: Št 12. Nov, 2009, 14:52
Bydlisko: Bratislava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Nameless » Ut 28. Sep, 2010, 19:33

aktualizacia:

Do dnesneho dna sa mi ziadny druhy technik neozval...zajtra tam volam, a budem vas informovat aky "technicky" problem v tom je ze to stale nevedia vyriesit... :E
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3:
2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa mirjak » Ut 19. Okt, 2010, 20:41

pred dvoma tyzdnami som na 0800123456 objednaval zvysenie na 6Mbit... seru na mna. Vcera mi volala tetuska, ze mi konci viazanost a mozem si ju predcasne sa supervyhodnych podmienok (rozumej to iste ako doteraz) obnovit. Vytiahol som na nu otazku, ked je mojich 6Mbit. Najprv tvrdila, ze tam ziadnu objednavku nevidi, po urgovani vraj nasla zaznam, ze to u mna nie je mozne zriadit. Hlavne ze Magio TV mi nukaju stale dookola... Tak som ju poslal kade lahsie, slusne povedane - mozem posulozit cely T-Com :x

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2912
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Pi 20. Apr, 2012, 13:10

Neviem ci ste zachytili, ale aspon trosku potesujuca sprava pri tych vysokych cenach DSL --> Telekom čoskoro zrýchli ADSL. Na 5 až 20 Mbit/s
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2086
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 20. Apr, 2012, 13:38

Hej, len neviem nakolko to bude aj skutocna rychlost a nie len papierova. Kazdopadne vzdy to bude lepsie ako 2Mbit :D
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7373
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Pi 20. Apr, 2012, 14:25

Hej ale podla slov technika s ktorym som kecal je to iba populizmus.. mnoho liniek to nezvladne.. hlavne mestske..

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa mirjak » Pi 20. Apr, 2012, 17:44

...aby to nebolo ako 42Mbit cez 3G siet (t.j. maximalne tak na plagate)

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7373
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Pi 20. Apr, 2012, 18:22

no vravim ti..
jedine, ze zmenia modulaciu na aDSL2+ kde je to mozne, teraz co mi zapajal Orange mi nechcel dat vyssiu rychlost, kvoli jednak agregacii, dosral by som ine linky no a aDSL2+ pouzivaju iba na IPTV takze ani zmenit nechcel.. tak som zvedavy, ze co a ako.. pretoze byvam troska dalej a hlavne ide vedenie pri zelez. trati.

Teraz mam v ORANGE taku linku :

Downstream Upstream

SNR Margin
27.0 22.0 db

Line Attenuation
25.0 15.5 db

Data Rate
2528 512 kbps

Max Rate
8800 1364 kbps

POWER
19.0 13.0 dbm

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2086
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 20. Apr, 2012, 20:26

ja sa do toho nevyznam ale ja mam pri programe Turbo 2 takto:
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 3744 512
SNR Margin (dB): 9.3 20.0
Attenuation (dB): 44.5 28.0
Output Power (dBm): 13.6 19.1
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7373
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » So 21. Apr, 2012, 01:18

prepana a to ti nepada ?
Musis byt mozno 4-5km od ustredne.. Sa cudujem, ze vobec 2mbps ide.. a ten IP aky ti dali, debili..

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"