T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
josa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 273
Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa josa » Po 07. Sep, 2020, 18:04

ehm... ASUS RT-AC51 nie je vdsl... To mas ich router v bridge a aj tak dokaze ten asus ukazat stav linky? :)
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: 16GB, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 07. Sep, 2020, 18:53

DSL-AC51xD

Nie nemam, nebudem to prepinat. ASUS vratim, lebo mam aj telefon, tak sa to neda nijak zial spojaznit :( ...

matuskorv
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 236
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Ut 08. Sep, 2020, 20:32

môžeš trošku byť konkrétnejší? už spustia aj ten supervectoring? Jeden technik mi vravel, že už niečo mali ohľadne toho v mailu.. a ževraj plánujú pustiť až 4 boxy aj na vdsl internete...

d3Xter napísal:
Po 07. Sep, 2020, 16:00
lebo sa prilis hybe so sietou kvoli "modernizacii"... samozrejme ze vypadky by mali byt minimalne, ale zato neda ruku do ohna nikto

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » St 09. Sep, 2020, 00:01

Pochybujem, ani vectoring nemajú všade...

matuskorv
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 236
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » St 09. Sep, 2020, 07:12

jedine mať potom router v bridge a za ním vlastný nejaký router.. alebo uspokojiť sa s tým.. ja to zvládam aj na tom .. síce wifi nevysielam na ňom.. iba čisto sieť.. za tým mám 2 acess pointy na wifi sieť....
CageJ napísal:
Po 07. Sep, 2020, 18:53
DSL-AC51xD

Nie nemam, nebudem to prepinat. ASUS vratim, lebo mam aj telefon, tak sa to neda nijak zial spojaznit :( ...

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1055
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa d3Xter » St 09. Sep, 2020, 07:56

nemozem :D ale robia sa podstatne vacsie zmeny ako nejake ubohe dslamy :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » St 09. Sep, 2020, 11:02

Prepúšťanie :D

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1055
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa d3Xter » St 09. Sep, 2020, 11:05

hej aj to :D o chvilu nebude mat kto robit a vymyslat nove programy a pausaly :D

Sugyi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 339
Dátum registrácie: Št 24. Nov, 2011, 15:17

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Sugyi » Št 10. Sep, 2020, 10:07

Optika do kazdej dediny? (:

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 10. Sep, 2020, 10:10

do konca roku 2100 :S

matuskorv
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 236
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Št 10. Sep, 2020, 12:45

ak prestanú vynášať svoje zisky do Nemecka tak možno :-D :-D :-D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7380
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » So 12. Sep, 2020, 12:15

Dnes som skrátil telefónny kábel asi o 2.5 metra a urobil novú koncovku, je tam zlepšenie o 5-6Mbps v maxime :D

Aktuálna rýchlosť (hore/dole) 5306/52542 kbps
Dosiahnuteľná rýchlosť (hore/dole) 25500/67312 kbps

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1725
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa marfan » So 12. Sep, 2020, 19:10

Idem teda aj ja skúsiť skrátiť o 10m nech sa mi to zdvihne z 8Mbps na 30Mbps :D aspoň.
U nás na dedine plánujú zakopať optiku, keďže metalické káble sú v biednom stave.

Videl som, čítal som celý projekt.

Koľko myslíte, že im bude trvať kým to začnú realizovať ?
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4698
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa shajek » So 12. Sep, 2020, 19:18

Večnosť, ja mam už pred domom Telekom krabicu a hadicku až k routru asi tak 3/4 roka
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1820
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Nové Zámky

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa zodiaq » Ne 20. Sep, 2020, 19:11

Mate niekto ďalší cely víkend vypadky DSL linky? Odpoji a pripojí znovu po cca 2 - 3 minutach.
Maybe one day I will join PCMR again, for now I am happy with PS4.

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"