T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Po 02. Aug, 2010, 16:12

GASPi napísal:...tak objednane ;). Po technickej stranke by to malo ficat, uvidime po 5 dnoch. Snad to dobre dopadne.
preco 5 dni ? mne slecna / pani s prijemnym hlasom povedala ze do 24 hodin :D .. no bordel asi poriadny ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 158
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa enruL » Po 02. Aug, 2010, 16:18

marcel.es hmm .. mne do 10 dni
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1950
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa mirjak » Po 02. Aug, 2010, 18:10

v napati cakam na skusenosti so zvysenym DL, piste...

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 10. Aug, 2010, 12:03

inak pamatate si ak som pisal o tom, ze som volal do t-com-u a poziadal o zvysenie downloadu na 6mb ? a ako mi pani zo sexy hlasom povedala ze do 24 hodin mi pride sms, ze mi bola sluzba aktivovana ? .. tak doteraz nic ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1950
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa mirjak » Ut 10. Aug, 2010, 13:03

GASPi napísal:...tak objednane ;). Po technickej stranke by to malo ficat, uvidime po 5 dnoch. Snad to dobre dopadne.
tak ako?

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2890
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 10. Aug, 2010, 13:14

...no akurat som tam volal. Od 12.8. by som mal mat uz zvyseny UL, s tym, ze sa mi menia prihlasovacie udaje. Tie vam povedia aj den (dva) predtym, ak im zadate stare (terajsie) a takisto ich obdrzite aj postou s novou zmluvou/dodatkom.

EDIT: tak nie 12. ale 14.8. (akosi som zle pocul) + uz mam aj nove prihlasovacie udaje
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 158
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa enruL » Št 12. Aug, 2010, 00:20

mne prave zvysili profil linky na 7008000 ale zatial mi to ide stale 3.4mbps
Edit: takze meno a heslo mi nejde :D a na email ziadne nove nieje .. budem musiet volat :D
Edit: No dali mi nove prishlasovacie udaje a uz to ide - http://www.speedtest.net/result/911838277.png
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7586
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa newmi » Št 12. Aug, 2010, 10:02

No ked som zbadal ten screen, tak ma to trklo. Neviem ci sa mam smiat alebo plakat. To sa tu fakt bavime o rychlosti 0,53Mbps? No nezavidim vam. Ja som si tak navykol na symetricku linku a pekny rychly upload, ze by ma asik slahlo kebyze mam UL len 0,53Mbps. Predvcerom som uploadoval nejake fotky a videa z oslavy, cez 400MB to malo a bolo to uploadnute za cca 5 minut, neviem si fakt predstavit kebyze sa to uploaduje rychlostou 0,53Mbps. Smutne :-(
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1950
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa mirjak » Št 12. Aug, 2010, 16:18

Tych 0,5Mbps je uz "zvyseny" upload, default je 256kbps :smutny:

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa galen » Št 12. Aug, 2010, 19:54

mirjak napísal:Tych 0,5Mbps je uz "zvyseny" upload, default je 256kbps :smutny:
nojo, ADSL...
keby bolo R-ADSL, tak by si tych 6mbit mohol mat aj na vystupe - podla potreby ...
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa NemesiS » Pi 13. Aug, 2010, 11:31

newmi napísal:No ked som zbadal ten screen, tak ma to trklo. Neviem ci sa mam smiat alebo plakat. To sa tu fakt bavime o rychlosti 0,53Mbps? No nezavidim vam. Ja som si tak navykol na symetricku linku a pekny rychly upload, ze by ma asik slahlo kebyze mam UL len 0,53Mbps. Predvcerom som uploadoval nejake fotky a videa z oslavy, cez 400MB to malo a bolo to uploadnute za cca 5 minut, neviem si fakt predstavit kebyze sa to uploaduje rychlostou 0,53Mbps. Smutne :-(
kamarát, nie je celé slovensko len to, čo okolo seba vidíš...
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7586
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 13. Aug, 2010, 12:14

no ved prave preto som reagoval tak ako som reagoval ;)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa NemesiS » Ut 17. Aug, 2010, 09:00

tak toto je LOL situácia..prvýkrát mi tetka povie že sa vyššie ako Turbo 2 nedá, druhýkrát tam volám ohľadom nejakej sprostosti, už si nepamätám čo to bolo, no lenb tak náhodou sa opýtam či sa nedá na mojej adrese vyššie ako Turbo 2, tetka zahlásila že dá sa to v pohode...ja som ostal akože WTF?!?

vravím jej, už som k vám raz volal, a povewdali mi že sa to nedá...a ona že ja neviem, mne tu systém ukazuje že ofociálne to nie je v databáze ale postup je že to dajú technikovi na tech. šetrenie, ak ak tam technik nameria rýchlosť na T3 tak hneď ju budete mať zmenenú, nové prihl. údaje vám prídu SMSkou...ja že super, to mi rovno dajte požiadavku aj na zvýšenie DOWN na 6Mbit za ten poplatok..ona že v poho.

včera mi prišla SMS, nové údaje, fičí to 3.5Mbit... :dance:
do 10 dnú teba bude aj 6Mbit...z 2.5 :laugh:
takže to je horor tam u nich..jeden povie že nie, druhý že áno....hmm...
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 17. Aug, 2010, 10:49

ja ani nejdem pisat ako som prechadzal z turbo 2 na turbo 4 - riesilo sa to pol roka (neprehanam) - teda ked to asi po 4 mesiacoch od objednania na 3x spojaznili dokonca aj s funkcnym heslom este 2 mesiace chodili dve faktury. ach to je uz tak vo velkych firmach ... zakaznik na prvom mieste. vsak to poznate :shit:

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 17. Aug, 2010, 13:24

ja uz sa ani nebudem rozculovat .. pretoze vcera to boli 2 ryzdne co som poziadal o zvysenie downstremu som tam dneska volal znova .. (ja viem je to dlha doba a poviete si preco som nevolal skor, ale nejako som na to zabudol a nebol cas)

ziadnu poziadavku nemali v systeme zapisanu, takze dneska sa im to uz snad podarilo a do tych 3 dni ako mi bolo povedane mi to zmenia .. toto je v <> tak na pevnu linku, ktoru v podstate ani nevyuzivam a cislo nedavam nikomu mi vyvolavaju rozne pani z ponukami na bombasticke hrnce, bambusove ponozky ako aj niekto z t-comu mi chce natlacit do hlavy nejaku tu ich super akciu .. jednoducho, sluzby o ktore nemam zaujem mi ponukaju sami od seba a o to, o co mam zaujem mi spravit nevedia .. to uz kde sme ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"