T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4616
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa shajek » So 09. Máj, 2020, 11:27

ja mam stale rovanko down 747.80 up 96.62
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4706
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa molnart » So 09. Máj, 2020, 11:32

kebyze mi nechaju len ten upload vobec sa neurazim. pre mna idealne pripojenie by bolo 100/100
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa dexterav » So 09. Máj, 2020, 13:07

zvyšovali všetko očividne, len mne samozrejme ostal downolad 1Gb/s ale upload je slubených 600Mb/s namiesto 100Mb/s
podľa mňa Gb a ani 300Mb neni kam zvyšovať 6x
a ked sa zamyslím 6Gb/s ani my neni jasné čo mi doma takou rýchlosťou okrem ram funguje :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6931
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Leon » So 09. Máj, 2020, 13:14

Ani ten 1 Gb/s ti doma na ničom nefunguje, nie že 6 :D ...
.

tunner1024
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 209
Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa tunner1024 » Ne 31. Máj, 2020, 14:04

Ahoj zvažujem kupu t nekonečno max s dalšou sim. Nakolko mi končí aj paušal a bežim doma len na dsl 8 mbit co je doslova o nervi . Dokupil by som len LTE router a použival aj doma. Neprevádzkujete to tu niekto ? Pripadne tip na spoľahlivý LTE router ? Ďakujem

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7278
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Ne 12. Júl, 2020, 16:53

Tak u rodičov sa tento týždeň objavila možnosť VDSL 40, vedľajší dom dokonca 90Mbps. Dal som online OBJ, tak som zvedavý.

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7288
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 12. Júl, 2020, 19:30

Ja som uz videl mapu s optikou od telekomu v okoli. Dost skoro. Uz som premigroval k antiku a mozu si tahat co chcu. To maju za to ze mi nechceli pustit ani plne vdsl. :laugh:

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 992
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa d3Xter » Ne 12. Júl, 2020, 21:38

definuj plne vdsl? :D ak by ti to mali dat na full co ti port da, mohlo by sa kludne satat, ze port by lietal UP/DOWN coho nasledkom by bolo jeho odpalenie a kludne aj pad celej karty :D takze by nesla cela ulica + b2b :D

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7288
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 12. Júl, 2020, 21:43

To viem, ale nepacil sa mi ich pristup. Najskor sa nedalo vobec a neskor sa uz zrazu dalo prejst vyssie. A vraj keby som chcel zmenit providera a potom sa vratit tak ma uz ani nepripoja. Dobre teda. Teraz to mam lepsie a za menej. :D

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10823
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa quicky » Po 13. Júl, 2020, 09:43

mna pekne ojekabatili... namerali mi 80+, aj som si to zaplatil a nakoniec mi to ide len nieco cez 40... a realita,ze pokial vam to ide minimalne tak ako je nizsi program pod vami, tak je to v limite, lebo rychlosti nie su garantovane, banda kktov,bohuzial nic lepsie neviem poriesit...
King is back from VACation :D

darklol
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 617
Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
Bydlisko: Bratislava - Petrzalka / Kosice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa darklol » Po 13. Júl, 2020, 09:53

ja sa tesim nam do Teriakoviec potiahli optiku :D takze dokoncim barak a uz bude porieseny aj net :D
CPU: Core i7 975 EE 3.33GHz Noctua NH-D14 Motherboard: Asus P6X58D Premium Ram: Corsair Dominator 3*2GB 2000Mhz CL9 @ 1866Mhz + Kingston HyperX FURY Black Series 2*8GB 1866Mhz CL10 VGA: MSI GTX 970 GAMING 4G Audio: Asus XONAR HDAV 1.3 HDD: Samsung 840 Evo 240GB (system+games) PSU: Seasonic X-750 Gold Keyboard: Corsair K95 Mouse: Razer Naga Hex Red Screen: LG 30" W3000H-BN S-IPS Case: Lian Li PC A70F B OS: Windows 8.1

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3861
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa kllr007 » Po 13. Júl, 2020, 09:57

Tak si prejdi na nižší program.
Ja som riešil teraz VDSL od orange, tiež som rozmýšľal nad pomalším a rýchlejším, došiel technik, pomeral linku a bolo jasné že ten rýchlejší bude reálne na tom rovnako zle ako pomalší. Takže ušetrené €.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 992
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa d3Xter » Po 13. Júl, 2020, 10:07

quicky, zalezi co vsetko tam mas ci aj telku alebo len net a ako daleko si od msanu, ak ti namerali 80 tak si musel byt velmi, velmi blizko - rovno stlp cez cestu :D

stiv, nepripoja ta lebo nebudu mat kam, takze to nebude len vraj :D tie porty su niekedy ako uvolennie nejakej verejne ipv4 adresy :D

vdsl od orange=vdsl od telekomu, takze snad to orange aspon predava lacnejsie :D (ale schvalne pozri, aku tam mas vlan pre uplnik)

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3861
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa kllr007 » Po 13. Júl, 2020, 10:31

Áno orange predáva lacnejšie ;)
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Sapphire Pulse 5700 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7278
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 13. Júl, 2020, 12:15

Dnes mi došiel ich router Speedport.

Toto mi z neho ukazuje:
SNR (Down/Up)
12.0 / 13.6dB
Attenuation (Down/Up)
4.5 / 11.5dB

DSL downstream 18399kBit/s
DSL upstream 1148kBit/s

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"