T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6516
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 17. Máj, 2018, 23:13

link?

Ono vies :D VDSL moze ist aj 2Mbps :D

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Št 17. Máj, 2018, 23:19

sam som sa ho tu otazku pytal ked som bol do telekomu pozvany aj s par dalsimi chalanmi....moze avsak kvoli neefektivnej rychlosti na vacsie vzdialenosti ako 1600 m ho uz nedavaju.

matuskorv
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Po 21. Máj, 2018, 08:00

daj potom vedieť že čo... :-D

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Po 21. Máj, 2018, 12:22

dostupnost aspon 30 Mbit mam ...zaujimave ze pri rieseni mojho pripadu dali dostupnost aj iným domom cca 1/3 mozno 1/2 obce :D..v piatok mi volali ze to zriadenie sa trochu predlzi lebo sme predlzovali viazanost a musi sa to do systemu dostat..moj predpoklad je ze v priebehu tohto tyzdna to cele uskutocnia

matuskorv
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Po 21. Máj, 2018, 13:32

ale aj spravili nejakú tú mini ústredňu tam u vás? či káble sú v takom dobrom stave, že to bude možné? lebo u nás urobili na ulici takú búdku asi v strede dediny....

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Po 21. Máj, 2018, 13:44

nie nerobili zatial...ustredna je vo vedlajsej obci..vzdialena po ceste odomna nieco malo cez 1km.. po kabloch to moze byt + 200-300 m tomu zodpoveda aj utlm linky, hoci podla technikovho meráku to je este menej...asi usudili ze 30 mbit by to tu mohlo ist v celku dobre aj na vacsiu vzdialenost.. dalsie domy viac vzdialene uz dostupnost nemaju.. hranicou je +- moj dom. Linku mam dobru, pri ADSL drzalo spojenie aj pri SNR 1,8 db

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6516
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 21. Máj, 2018, 16:48

staci pridat VDSL kartu, nie su vsade

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Po 21. Máj, 2018, 17:05

v tej obci kde je dostupnost 80 mbit a odkial som ja napojeny na ADSL zrejme je ked ukazuje na mape pokrytia taku rychlost

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Št 24. Máj, 2018, 19:58

tak VDSL spojazdnene ide to tak 24,6 Mbit pri profile 26297/3197 kbps...ziadne CRC chyby comu sa aj technik cudoval..za mna spokojnost. Museli mi menit KZ za ZTE namiesto ADB aj ked nechapem preco ked aj ADB podporuje VDSL

matuskorv
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Št 24. Máj, 2018, 22:11

mám taký pocit že to zte je kus lepšie zariadenie... a ako to vidíš? že ti pôjde aj plná linka 30 mbit či veľmi nie??

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Št 24. Máj, 2018, 22:44

malo by ist priepustnost mam 40

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Pi 25. Máj, 2018, 13:03

speedtest pri plnom profile ktory nastavuju 31500 kbps ..je to merane cez wifi takze mierne odchylky tam mozu byt
http://imgWorld.cz/2PrBquhTXW.jpg

matuskorv
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 176
Dátum registrácie: Po 16. Júl, 2012, 17:19
Bydlisko: Rožňava

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa matuskorv » Pi 25. Máj, 2018, 13:17

ty si riadne skoro dosiahol plný profil :-D podobne to mám aj ja doma... to čo za služby na telekom fórume? :-D

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 187
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Pi 25. Máj, 2018, 13:40

neviem mozno :D

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6516
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Pi 25. Máj, 2018, 14:12

ukaz z routra :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"