T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Ferdie » St 26. Okt, 2016, 17:48

Tak už niečo robili aj v BB kraji. Od včera zmenený profil na 14972/860 (DSL XL). Download skoro žiadne praktické zlepšenie a ten tragický upload je ešte pomalší ako predtým. Fakt vďaka za také zrýchlenie...

Obrázok
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7260
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa stiv » St 26. Okt, 2016, 17:51

Vitaj v klube. :D

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1777
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Andrew007 » St 26. Okt, 2016, 21:46

otras...
R5 3600 - B450 Mortar Max - MSI Armor 1080Ti - Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 Cl17 - 970 EVO 500 GB - Dell 2716DG 1440p -

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6906
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Leon » St 26. Okt, 2016, 22:06

Lepšie jak drôtom do oka. (čo som dostal ja :laugh: )
.

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2206
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa patro16 » Št 27. Okt, 2016, 21:14

tak hlasim, ze od dnes aj u nas tiez zvysene, zatial na 6909/859 kbps, uvidime ci to bude konecna.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5728
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 28. Okt, 2016, 20:06

prisiel som na vikend k svokre. upgrade ako sa patri. :rolleyes:

https://www.dropbox.com/s/bvgni186vjd3l ... 4.png?dl=0
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2206
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa patro16 » Pi 28. Okt, 2016, 21:05

musim teda poklepat u mna zatial nic take.

Ping statistics for 195.146.132.62:
Packets: Sent = 103, Received = 103, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 26ms, Maximum = 40ms, Average = 33ms
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ne 30. Okt, 2016, 10:15

Jak je mozne ze som prekrocil FUP o 30 GB a este nedoslo k spomaleniu rychlosti ? :D Radsej nebudem skusat restart routra :D

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1703
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 30. Okt, 2016, 16:44

asi to ešte nejak nesledujú, pretože mne sa stálo dva mesiace po sebe čo som prekročil FUP a NET išiel bez problémov ďalej
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6906
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Leon » Ne 30. Okt, 2016, 17:01

Ja mám tento mesiac už 430 GB a nič :D ... zistil som to predvčerom, a keď som videl, že sa nič nestalo, tak som tam nasekal ešte ďalších 80 GB na sťahovanie aby som stihol do konca mesiaca. Budúci mesiac už nebudem pokúšať :laugh:
.

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7260
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 30. Okt, 2016, 17:11

Aj ja som mal cez a nic. Posledne dni v mesiaci verim ze sa nic nestane tak treba uzivat "neobmedzeny internet". :D

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ne 30. Okt, 2016, 19:24

myslim si ze na to maju nastaveny automat na kazdej linke ze po prekroceni FUP sa ti automaticky znizi rychlost ...mozno sa dockame navysenia FUPka :D

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5307
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 30. Okt, 2016, 19:30

Inak FUP resetuju nie dnom v mesiaci, cize 31. ale prenich je 1 mesiac od dna prvej platby alebo dna pripojenia. Mna minuly mesiac automaticky vypoili na posledny den 128/128
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6906
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Leon » Ne 30. Okt, 2016, 19:36

a mal si presne niečo nad 300 GB ?
.

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11121
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GABO » Ne 30. Okt, 2016, 20:18

Tak doma už update prebehol...samozrejme nikto neinformoval, že na zrýchlenie treba mať aj zodpovedajúce ONT zariadenie. Samozrejme to riešila manželka (ja čakať 70 v poradí nemám aktuálne čas :D) a teda poslané nové HUAWEI ONT zariadenie, ktoré je zároveň routrom. Ženská na druhej strane samozrejme sa ani nespýtala, či chceme využívať wifi ONT zariadenia a tak ho poslali bricknuté tj. ako idiot som musel za neho ešte pripojiť horší WIFI router - v pondelok zajtra to idem riešiť (ak nebudem 70ty v poradí :D) ... je to možné vyriešiť aj na diaľku vraj aktualizáciou zo strany TCOMU.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"