T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
trojan4x4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1949
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Bydlisko: Nitra - Vráble (22)

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa trojan4x4 » Pi 02. Sep, 2016, 19:43

Zapojenie budovy trva okolo 3 mesiacov. Treba ist na pobocku a bavit sa s kompetentnym ktory ti da kontakt na metalikara alebo optikara vyssieho
Spoiler: ukázať
CPU ► AMD FX-8320
COL ► Scythe Orochi
MOB ► Gigabyte-990XA-UD3
RAM ► Kingston HyperX Predator 2x4GB 1600Mhz
GPU ► AMD MSi R9 280X OC Edition
SSD ► Crucial M4 128GB
HDD ► Barracuda 1TB
PSU ► Cooler Master RS-700W
CSE ► Zalman Z11+
PHO ► Nokia Lumia 930 32GB WP8.1
I AM FX =

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Pi 02. Sep, 2016, 20:01

vypnes na tej krabici od ADB wifi a prepojis to cez WAN konektor wifi routra a nastavis wifi router na dynamic a malo by to ficat

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Matej.T » Pi 02. Sep, 2016, 20:31

@trojan4x4 Takže Telekom sa postará o kompletné pripojenie budovy + rozvody do bytov? Nevieš kto znáša náklady (samozrejme, že majiteľ budovy :D). Elektrikár čo robil budovu ani nevedel, kde je pôvodná skriňa od Telekomu v budove
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ne 04. Sep, 2016, 14:09

No co ako ti co ste z presovskeho kraja ? Uz vacsina bezite na vyssich rychlostiach ?

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4350
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 04. Sep, 2016, 19:32

Od kedy zacala akcia zrychlovanie pravidelne a s laskou mi blbne internet ... raz ide neskutocne pomaly, potom ide normalne, potom ako brzda ... a sem tam si aj namieram tych realnych 20 mega ako mam mat
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6757
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Ne 04. Sep, 2016, 20:35

filipec12 napísal:No co ako ti co ste z presovskeho kraja ? Uz vacsina bezite na vyssich rychlostiach ?
doma v Prešove nič... ani ň..

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Po 05. Sep, 2016, 07:59

este maju do soboty cas ... potom sa mozete stazovat :D

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ut 06. Sep, 2016, 12:17

Ti co mate internet v kombinacii s IPTV tak aspon u mna sa to bude riesit tak, ze najprv mi zo sucasneho profilu 14973 Kbps pri snr 10.8 db zdvihnu profil na nejakych 16 Mbit a ak to bude stabilne tak to daju na 20 Mbit.

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2054
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Eddward » Ut 06. Sep, 2016, 16:55

co znamena pojem stabilne a ako to overuju ?
ja ma mam tiez stabilny internet cez den, po 20tej to tak uz nie je
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ut 06. Sep, 2016, 18:39

to tiez neviem ako to myslia, ale myslim ze na 20 mbit mi ten profil nedvihnu ani keby sa ... ked uz teraz mam relativne malé SNR

Kaper
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 09. Nov, 2015, 15:31

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Kaper » Ut 06. Sep, 2016, 20:46

Ak mas 10snr cez den, tak podla mojich skusenosti klesa snr najviac okolo 20:00h ako pise kolega vyssie a mne ku nejakym 6db / 7db. Linka mi sice nepada, ale nema to asi od toho daleko. Osobne odporucam ak ma niekto 10snr neriesit nejake zvyšovanie rychlosti. Je to celkom zbytocne. Neviem, ale toto zrychlivanie, hlavne nad 10mbit sa dotkne dost maleho poctu uzivatelov, bohuzial...

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ut 06. Sep, 2016, 22:00

ja mavam aj cez den aj vecer/ v noci rovnake max +- 0,1 dB

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6757
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 06. Sep, 2016, 23:35

keby dali target margin na 3dB, bolo by to OK

filipec12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 192
Dátum registrácie: Št 21. Júl, 2016, 23:37

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa filipec12 » Ut 06. Sep, 2016, 23:40

Keby... ale asi nedaju

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2054
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Eddward » St 07. Sep, 2016, 00:01

u nas to asi nemozu dat aj keby chceli... stare, nekvalitne vedenia proste maju velmi casto aj väcsie vykyvy ako 3dB a razom by si bol na 0dB v spicke, to by si asi nemohli dovolit, preto je konzervativnych 6dB ideane riesenie...
mozno jedine individualne to riesit kde sa da, ale neviem ci toto sa da tiez nastavovat pre kazdu pripojku zvlast
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"