T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2759
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Senec/BA

T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 20. Júl, 2010, 12:36

Zalozil som toto vlakno za ucelom prehladu o aktualnych zmenach, ci novinkach v poskytovani DSL internetu od T-Comu.
Dnes som narazil na vcelku potesujucu spravu pre majitelom programu Turbo 3 (Solo):
http://www.zive.sk/t-com-umozni-zrychli ... fault.aspx

...osobne to urcite skusim, som zvedavy, ci vlastne budem v dosahu a aka bude finalna rychlost :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 24" Dell P2414H
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7495
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 20. Júl, 2010, 13:03

no ale ten jednorazovy priplatok, to nie je o nich zrovna 2x pekne
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myPhone Xiaomi Mi A1 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa galen » Ut 20. Júl, 2010, 14:00

newmi napísal:no ale ten jednorazovy priplatok, to nie je o nich zrovna 2x pekne
nieje, samozrejme ze nieje ...

ale ak si to rozratas na dobu viazanosti ... hmm 10 euri/24 mesiacov ? to je cca 50 centov, ani nie ...

ocividne im uz konkurencia liezla do portfolia, tak to upravili ... ale nehybali s FUPkom 120/240GB
a mozno to chcu ako naplast za nastenkovy tender pre skoly ...

aby povedali aha: tu, skola si moze za 10 eur zaplatit a ma 6Mbit linku, a my sme im vlastne dali viac, ako ktorakolvek konkurencia ...
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Ut 20. Júl, 2010, 20:13

.. ja nemam s t-com dobre skusenosti a vyuzivam od nich turbo 3 .. chcel som zdvojnasobit upload z 256 na 512 (tiez to mali za jednorazovy poplatok 2 EURA) uplne to zlyhalo koli ich technickym moznostiam. rozmrdkali mi net tak, ze som mal isty cas upload 56Kb/s .. atd, atd ..

.. tato sprava ma potesila dufam ze to pojde nakolko ked som chcel prejst na 12Mb / trubo 4, tak to mozne nebolo .. co si ale pamatam ked bol technik u mna prvy krat a meral linku sa mi zda ze nameral nieco cez 7Mb, takze tych 6 by moja linka mohla tu zvladnut ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2759
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Senec/BA

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » St 21. Júl, 2010, 09:01

...ja som s T-Com-om zatial spokojny, dokonca ked mi prisli instalovat, panko bol velmi ochotny :)
...taktiez mam zvyseny upload, sice nie je to 512, ale lepsie ako 256. DL mam zas o nieco mensi, cca 3,4Mbps.
...v kazdom pripade sa o to pokusim tiez :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 24" Dell P2414H
BattleTag
STEAM

Fogas11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 25
Dátum registrácie: Po 31. Máj, 2010, 21:42

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa Fogas11 » Pi 30. Júl, 2010, 13:27


Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Pi 30. Júl, 2010, 13:46

Fogas11
no dufam, ze mne nic take nepride nakolko tu mame 4 pc + PS3ka / WIFI a nejake tie mobili / WIFI a vsetko celkom slusne vyuziva internet .. kedysi si pamatam, ze mi na fakture chodila infoska o tom kolko dat som preniesol, ale zrusili to uz to tam neuvadzaju ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Po 02. Aug, 2010, 11:50

tak som si tam dneska zavolal a poziadal o zmenu .. uvidime ako to dopadne .. prebehlo to rychlo, mam cakat na notifikaciu a potom restart modemu ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2759
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Senec/BA

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 02. Aug, 2010, 12:34

...ja sa tiez dnes chystam volat :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 24" Dell P2414H
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa NemesiS » Po 02. Aug, 2010, 13:10

PPC...zavolal som im tam a na moje obrovské sklamanie sa u mňa nedá zriadiť turbo 3 ale max. čo sa dá je ten shit čo mám teraz, turbo 2....ach.... :furious:
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa glirpi » Po 02. Aug, 2010, 13:23

NemesiS
u mna sa zase neda turbo 4 .. max, to co mam turbo 3, tak som zvedavy ako dopadne zvysenie downloadu, pretoze zvysenie uploadu z 256 na 512 pred par mesiacmi dopadlo v mojom pripade zle ..
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2759
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Senec/BA

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 02. Aug, 2010, 13:47

...tak objednane ;). Po technickej stranke by to malo ficat, uvidime po 5 dnoch. Snad to dobre dopadne.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 24" Dell P2414H
BattleTag
STEAM

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 155
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa enruL » Po 02. Aug, 2010, 14:25

GASPi napísal:...tak objednane ;). Po technickej stranke by to malo ficat, uvidime po 5 dnoch. Snad to dobre dopadne.
Objednal si to zvysenie downloadu ? lebo teraz som im tam volal a povedali ze telefonicke objednavky este niesu spravene ... ze sa to este neda...
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2759
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Senec/BA

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 02. Aug, 2010, 14:30

Hej, a telefonicky sa to urcite da, ved to mi prave vravela ako prve ;).
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 24" Dell P2414H
BattleTag
STEAM

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 155
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od užívateľa enruL » Po 02. Aug, 2010, 14:57

Už som si to objednal ... neviem preco ked som 1x volal vravela ze sa to neda... ze az v stredu.. no po druhom telefonate uz je to objednane
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"