Pristup na PC v sieti LAN

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » So 10. Dec, 2005, 01:34

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 23:06, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » So 10. Dec, 2005, 02:15

no zabudol som tam dodat slovicko AK
podla mna ten kazdy co ma to heslo, ak ho vlastne vobec ma

Užívateľov profilový obrázok
PoPKoRn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 03. Dec, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PoPKoRn » St 14. Dec, 2005, 20:27

Ale to heslo co tam pyta to njeje ziadne heslo ktore by si zadaval uzivatel mam kanosa v sieti a zadne heslo nedaval reinstalol WIN a hned som sa skusil dostat do jeho PC a neslo je to nejake ine heslo ktore si newjem kto tam zadava :)
PC ktory skladam:CPU:AMD Athlon 64 3.0+ / MB:DFI nF4 Ultra INFINITY / RAM:2x 512 MB PC 400 KINGSTON CL.2.5 / VGA: ATI Radeon X800GTO FierBlade 256MB PCI-E TV DVI /DVD-RW :NEC 4550 / HDD: Hitachi 160 GB / zdroj a skrinku este nemam vybratu / MONITOR : NEOVO X-17

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Št 15. Dec, 2005, 06:00

meno bude administrator a heslo ziadne.

Užívateľov profilový obrázok
PoPKoRn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 03. Dec, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PoPKoRn » Št 15. Dec, 2005, 23:16

EE nejde to meno je vzdy nazov PC napr.. Persil -h1s4aa5 a iba heslo mozem tukat :) a to newjem :(
PC ktory skladam:CPU:AMD Athlon 64 3.0+ / MB:DFI nF4 Ultra INFINITY / RAM:2x 512 MB PC 400 KINGSTON CL.2.5 / VGA: ATI Radeon X800GTO FierBlade 256MB PCI-E TV DVI /DVD-RW :NEC 4550 / HDD: Hitachi 160 GB / zdroj a skrinku este nemam vybratu / MONITOR : NEOVO X-17

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1364
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » Pi 16. Dec, 2005, 20:57

PoPKoRn napísal:EE nejde to meno je vzdy nazov PC napr.. Persil -h1s4aa5 a iba heslo mozem tukat :) a to newjem :(
Tak to by zaujimalo aj mna. Je na to nejaky CZ SK navod? Lebo neviem ako zistim kto uz si ten Abel spustil, jak mu restartnem comp :P alebo jak zistim tie hesla...
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Ne 18. Dec, 2005, 17:40

cain ho automaticky detekuje a vidis jeho spustene procesy.

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1364
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » Ne 18. Dec, 2005, 23:16

No tak jeden uz sa chytil, pekne vidim jeho procesy. Ale ako mu napriklad restartnem comp? Alebo nieco ine?
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Ne 18. Dec, 2005, 23:54

booze co za idiota nema heslo pre adimistratora??? to je ten SKVELY windows...nasrat na taky OS...lol
a ze preco su virosy take rozsirene..lol
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Po 19. Dec, 2005, 20:45

midlet napísal:No tak jeden uz sa chytil, pekne vidim jeho procesy. Ale ako mu napriklad restartnem comp? Alebo nieco ine?
teraz si unho pusti konzolu a mozes sa mu hrabat na disku, mazat, vytvarat adresare a
alebo mu vypni volaky prioritny proces ktory automaticky restartuje pocitac do minutky :)

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 19. Dec, 2005, 22:29

no hej lenze kym si toho abel-a niekto stiehne tak amen :lol:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ut 20. Dec, 2005, 00:12

ze vas to bavi, toto je biedna zabava pre uplne lamicky co si robia srandu z este vacsich lamiciek ako su oni
dostat trojana niekomu do pc a potom na tom masturb/vat, no budiz, ak clovek vazne nema inu robotu

ani ja nemam heslo do win a je mi ukradnute ci sa mi niekto bude rypat v pc, ked sa dokaze urobit na tom, ze mi bude citat maily co si pisem s priatelkou, vysuvat mi mechaniku, alebo mi mazat subory z hdd,,, je mi uprimne luto takych ludi

ja len tak btw, no, nic v zlom :red:
Me like Pentium

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"