problem s pingom

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

cawte mam probôem s pingom neda sa mi zmerat ani na dsl.sk ani cez prikazovy riadok a nejdu mi ani hry po nete ! a newiem co s tim mam pls poradte :? :? :? :? :? :? :?
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Lopik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 461
Dátum registrácie: Ut 17. Apr, 2007, 08:00
Reputation: 0
Bydlisko: Varín

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa Lopik »

skontroluj ci mas zapojeny kabel do sietovky :rolleyes: ... ake info , taka rada
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

no kabel zapojeny je ale ja mam Wifi a net od Wan slovakia no a skusal som si ho aj normalne zapojit sietovi kabel do booku ale aj tak mi to nedokazalo zmerat ping :(
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Používateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Reputation: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa Ulakursall »

Pise ti vobec tam dole v pravo ze si pripojeny? :laugh:
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

no tak teraz mi nejde zmerat ping a pisem do fora to da logiku ze som pripojeny omg :rolleyes:
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Používateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Reputation: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa Ulakursall »

http://www.speedtest.net" onclick="window.open(this.href);return false;?
get downensen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 18. Feb, 2009, 19:31
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa get downensen »

najskor to bude tim ze nemas nainstalovanu javu :OO
get downensen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: St 18. Feb, 2009, 19:31
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa get downensen »

wifi?
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

wifi router a javu mam nainstalovanu
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

Obrázok

toto som meral na dsl.sk
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Používateľov profilový obrázok
hrac992
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: So 02. Aug, 2008, 20:02
Reputation: 0

Re: problem s pingom

Príspevok od používateľa hrac992 »

a nemozem hrat ani hry po nete lebo ma nepripoji na server !!!!nechapem tomu
Moj Book :
Spoiler: ukázať
procesor : Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz),
pamät : 3072MB DDRII 667MHz (2G+1G),
pevný disk : 320GB (5400rpm) SATA,
optická mechanika : DVD-RW SuperMulti Double layer,
display : 15.4" WXGA color shine Glare 1280x800,
grafická karta : ATI Radeon HD3470 256MB VRAM,
software : MS Windows Vista Home Premium Sk
hmotnost : 2.60 kg,
Hovorim som lama :D
Spoiler: ukázať
Velmi zaujimave veci :

http://www.cernobyl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

http://911.yweb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Návrat na "Siete"