Strana 1 z 2

Nejde mi net !

Napísané: Ut 13. Jan, 2009, 15:05
od užívateľa kLemOo
Nazdar , mám taký problém . Keď zapnem netoví prehliadač tak mi ide v pohode každá stránka ... ale keď si zapnem napríklad CS (Counter-strike) tak mi nejdu servery (Not responding) alebo keď zapnem Wow (World of Warcraft) tak ma nepripojí na server . PLS poraďte . :? :? :?

Re: Nejde mi net !

Napísané: Ut 13. Jan, 2009, 15:15
od užívateľa Lopik
takze hned nazov tvojej temy je blbost ... internet ti ide v pohode ... problem mas len s pripojenim na servery pre online hranie. Cize problem v nastaveni. Tak nepriklad si skontroluj, ci ta neblokuje firewall. Skus ho natvrdo vypnut ci to pojde.

Re: Nejde mi net !

Napísané: Ut 13. Jan, 2009, 20:11
od užívateľa newmi
tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene

Re: Nejde mi net !

Napísané: Ut 13. Jan, 2009, 20:59
od užívateľa kLemOo
newmi napísal:tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene
Pls ... nevyznam sa v tom dobre .. co su to porty a kde ich najdem ? :?

Re: Nejde mi net !

Napísané: Ut 13. Jan, 2009, 22:29
od užívateľa kLemOo
Moze byt ze mi zmizlo centrum zapezpecenia ??

Re: Nejde mi net !

Napísané: St 14. Jan, 2009, 00:41
od užívateľa newmi
no nejake info by pomohlo. Aky mas net (program+poskytovatel)? Ako sa na net pripajas (modem alebo router alebo obe)? Mas nainstalovany nejaky antivirak alebo firewall? Predtym ti to islo? Nepreinstalovaval si windowsi?

Re: Nejde mi net !

Napísané: St 14. Jan, 2009, 21:50
od užívateľa kLemOo
Takze .. mne isiel net uplne v pohode asi este pred tyzdnom ... lenze potom na druhy den sa mi brutalne znizila rychlost ... vymazal sa mi firewall ... nejde obnova systemu .. no mozno to bude aj vo windowse .. neviem ... takze net je od WAN Slovakia a pripajam sa cez modem ...

Re: Nejde mi net !

Napísané: St 14. Jan, 2009, 23:17
od užívateľa newmi
tak to je skor asi poskodena instalacia windowsu, skus reinstalovat system, vsetko by sa malo obnovit ak nie tak ho budes musiet asi nanovo nainstalovat.

a to sa ti sam od seba vymazal ten firewall a obnova systemu? Nemas tam virus?

Re: Nejde mi net !

Napísané: Št 15. Jan, 2009, 21:20
od užívateľa kLemOo
No ... je to dost mozne ...

Re: Nejde mi net !

Napísané: Pi 16. Jan, 2009, 00:33
od užívateľa newmi
tak to prebehni antivirakom a reinstaluj windows

Re: Nejde mi net !

Napísané: Pi 16. Jan, 2009, 15:33
od užívateľa kLemOo
No .. uz som zistil ze to netrebalo vobec reinstallovat .. len som to oscanoval .. cez Safe Mode som odstranil virusy .. a teraz reinstall Firefox a install SP2

Re: Nejde mi net !

Napísané: St 18. Feb, 2009, 17:28
od užívateľa hrac992
ja mam taki isti problem a newiem co s tim

Re: Nejde mi net !

Napísané: Št 19. Feb, 2009, 06:16
od užívateľa NuSuey
hehe .. ta reinstalacia firefoxu ti pomoze najviac :hysterical:

Re: Nejde mi net !

Napísané: Št 19. Feb, 2009, 08:48
od užívateľa hrac992
e no prblem tam je s virusmi a nie s reinstalaciou firefoxu ta k nicomu nepomoze omg

Re: Nejde mi net !

Napísané: Št 19. Feb, 2009, 13:54
od užívateľa kLemOo
No neviem čo sa smejete , aLe pomohlo to ,, lebo tam bola chyba s Firewall-om ,, tak ,, :good: