zablokovanie web stranok

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

zablokovanie web stranok

Príspevok od užívateľa odin » Po 18. Júl, 2005, 10:08

Chcem sa pspytat ci je dako mozne zabranit pristupu na daktore vybrane web stranky ktore si sam navolim.Nechcem aby sa zobrazovali z mojho pocitaca.poradte surne to potrebujem.
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

Užívateľov profilový obrázok
Andy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: So 07. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava, Vrakuòa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Andy » Po 18. Júl, 2005, 11:14

Ak pouzivas IE6 a mas SP2, tak v nastavenie IE sa da dana sajta locknut. Pokial nepouzivas IE, tak si supni firewall a tam to lockni :)

Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa odin » Po 18. Júl, 2005, 14:11

aky firewal?
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Po 18. Júl, 2005, 15:44

Nevies co je firewall alebo sa pytas ktory ktory program konkretne by si si mal dat?

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Po 18. Júl, 2005, 20:24

:wink: v keriu mozes packet filterom obmedzit pristup na dane servery
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
odin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 785
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra (34)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa odin » Ut 19. Júl, 2005, 09:38

tak ze aky software konkretne pouzit_?
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Ut 19. Júl, 2005, 16:28

uz tu bol spominany Kerio Personal Firewall, ja ho pouzivam, sice s nim stranky neblokujem ale urcite sa to s nim da.

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"