Zyxel P-661HW-D3 a blokovanie torrentu

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
borcinko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Pi 24. Nov, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Zyxel P-661HW-D3 a blokovanie torrentu

Príspevok od užívateľa borcinko » Ne 30. Mar, 2008, 15:37

Zdravim. Mam tetno router a pripajam cezen par ludi. A jeden z nich taha torrenty a neda si povedat a nam potom nejde net :E A tak by som potreboval poradit ako mozem cez tento router blokovat alebo aspon obmedzit stahovanie cez torrent aby nam siel net normalne :? Dakujem
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6300 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Seagate 500GB 16MB cache, CORSAIR 4x512MB 800MHz TWIN2X, ASUS GeForce 8800GTS 320MB, Forton 600W

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ne 30. Mar, 2008, 16:38

- nie, na bezom routry nenastavis nic..... potreboval by si router s riadenim priepustnosti siete.
- jedine ho odpojte alebo sa pozrite ci nema router limit spojeni na jedneho uzivatela (mu dajte 15...)

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
kajfun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1551
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Petrzalka

Príspevok od užívateľa kajfun » Ne 30. Mar, 2008, 17:36

pripadne mu zalimitovat rychlost na nejakych 128kbit/s a on sa v priebehu troch dni sam od vas odhlasi prec :)

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ne 30. Mar, 2008, 23:10

Mozes... dat mu stolickou po hlave
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Po 31. Mar, 2008, 16:52

nemas tam nahodou povolene UPNP alebo ako sa to vola. teda ze comp poda poziadavu na router aby otvoril tento port a router mu otvori port na ktorom potom odosiela alebo prijima.
ja som to na mojom blokol a bol pokoj
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
borcinko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Pi 24. Nov, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa borcinko » Po 31. Mar, 2008, 19:37

No podarilo sa.. Blokol som vsetky porty a nechal som si otvorene len tie co pouzivam... Teda HTTP, FTP ICQ. A uz je klud :)
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6300 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Seagate 500GB 16MB cache, CORSAIR 4x512MB 800MHz TWIN2X, ASUS GeForce 8800GTS 320MB, Forton 600W

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Ut 01. Apr, 2008, 16:35

no ale niekto mozno pouziva POP3 a tie su zablokovane, tak isto mozno niekto skype. mozno ma vlastne FTP na ktore sa nemoze dostat, mozno pouziva VNC, tych mozno je vela. teraz vacsina ludi nadava ze im nejde poriadne internet. zabudol si este to najdvolezitejsie. drviva vacsina ludi pouziva pocitac na hranie a spolu s pripojenim na internet aj online hry. teraz si to blokol a chudaci si ani neskrtnu.
mal by si ten svoj zoznam povolenych portov trosku vylepsit
takto by som to riesil ja. tu je zopar portov ktore ma napadli
1-20,111-442,22-24,26-79,3181-5189,444-3179,5191-65535,81-109
tie porty ktore su tam neni napisane su odblokovane.
ale tymto tvoj problem nevyriesis. ak si a ten typek na torente port napr 80 tak bude tahat znovu
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
borcinko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Pi 24. Nov, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa borcinko » Ut 01. Apr, 2008, 19:28

No ale mne funguje zatial vsetko co si sem opisal aj POP3, aj FTP aj skype a zatial sa nikto neozval a co som sa aj pytal ci niesu problemi z netom kazdy si akurat pochvaloval ze to ide lepsie a niesu uz vypadky akurat ten typek nadava ze mu nechce fungovat torrent. Takze zatial s tym neni ziaden problem. Ak bude tak sa nastvem, loknem mu mac adresu a IP a moze si piskat....
Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6300 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Seagate 500GB 16MB cache, CORSAIR 4x512MB 800MHz TWIN2X, ASUS GeForce 8800GTS 320MB, Forton 600W

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"