Problem s IP

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
deer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin

Problem s IP

Príspevok od užívateľa deer » So 23. Dec, 2006, 20:29

Vcera mi zapajali domov net a komp mi stale vypisuje systemovu hlasku "Adresa IP koliduje s inym systemom v sieti" . Nemate s tym nahodou nejake skusenosti ako to odstranit? Idu sviatky a na reklamaciu sa asi nacakam..

Vopred diky za pomoc
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » So 23. Dec, 2006, 20:37

obrat sa na administratora siete, a hlavne napis co to mas za siet doma, takto sa neda poradit absolutne NIC!!

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
deer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Martin

Príspevok od užívateľa deer » So 23. Dec, 2006, 21:19

DO sieti sa vobec nevyznam, takze neviem ake info by ti pomohlo. Mam pripojenie mikrovlnnou antenou od gaye 128/128kbit.
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7628
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » So 23. Dec, 2006, 23:23

Akoze, pokial to blbne na takejto elementarnej blbine, tak by som si vazne rozmyslel, ci chcem mat net od diletantov,co ani nevedia poriadne osdkusat pripojenie (inac by zistili konflikt)
Staci ti zmenit tvoju IP, a bude to OK. Problem je, ze nejaky iny pc v sieti ju uz ma. Takze im treba zavolat, nech s tym velmo rychlo daco spravia (pridelia ti novu IP) a hotovo.

Užívateľov profilový obrázok
kajsi1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

hned volaj firme ktora ti to zapajala

Príspevok od užívateľa kajsi1 » Pi 29. Dec, 2006, 00:18

Urcite Ti pridelili IP-cku, ktoru uz niekto iny ma nastavenu, musia ti zmenit ip adresu na nejaku inu.IP adresa musi byt na kazdom PC ina a system nasiel na nejakom PC taku istu.....

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Pi 29. Dec, 2006, 10:18

zavolaj im tam, povedz im ze su amateri a nech ti daju inu IP, pretoze taku uz niekto ma

Užívateľov profilový obrázok
ess
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Plymouth

Príspevok od užívateľa ess » Ne 31. Dec, 2006, 00:09

alebo sa pozri ci tvoja NIC nema taku istu IP ako ten AP pre antenu
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD

Užívateľov profilový obrázok
Luu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: St 29. Mar, 2006, 02:00

SNIFF

Príspevok od užívateľa Luu » Pi 12. Jan, 2007, 16:23

A pocul uz niekto daco o Snifovani sieti ..Vtedy to tak isto vypisuje.

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"