DSL-LAN-WIFI

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

DSL-LAN-WIFI

Príspevok od užívateľa bupiman » Št 26. Okt, 2006, 22:55

mame s kamosom takyto problem
nechce nam behat internet na PC 3, aj ked siet normalne funguje aj zdielanie suborov
dokonca ked som skusal "ping www.yahoo.com" tak aj vypisalo jeho IP ale ziadnu odozvu nedostal naspat
Obrázok
myslim si ze treba nastavit nieco v routeri ale nemam ponatia co a kde ak mi viete pomoct budem velmi rad
vdaka
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Pi 27. Okt, 2006, 00:07

:P kde ste prisli na tie vysoke ipcky
nho mi len povedz ake mas dns a gateway na seckych kompoch, maly by byt toho jednoho izy routra co je na dsl, ak je tak, tak to bude komplikovanejsi problem, inac by to malo fungovat
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Pi 27. Okt, 2006, 08:44

tak ako pises na vsetkych pc je nastavene DNS a Gateway na router 192.168.0.1
a na Wifi-nach je nastavena Gateway tiez na router, DNS sa tam nenastavuje
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
Cvacho
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 685
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2004, 14:00
Bydlisko: Pieštany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Cvacho » Pi 27. Okt, 2006, 11:50

takze mame takmer rovnaku siet mas to nastavene relativne dobre vies co skus, na wifi klientovi nastavit GATEWAY (BRANU) na IPcku toho WiFi APcka a natom ACcku zmaz nastavenie GATEWAY na ten aDSL Router

potom si skus ping ci sa dopingas na ten Router teda ping 192.168.0.1 a ak ano skus ping niekam von
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Pi 27. Okt, 2006, 18:16

Cvacho napísal:takze mame takmer rovnaku siet mas to nastavene relativne dobre vies co skus, na wifi klientovi nastavit GATEWAY (BRANU) na IPcku toho WiFi APcka a natom ACcku zmaz nastavenie GATEWAY na ten aDSL Router

potom si skus ping ci sa dopingas na ten Router teda ping 192.168.0.1 a ak ano skus ping niekam von
tak som to skusil ale robi to to iste cize ping na 192.168.0.1 je OK
ping na www.yahoo.com vypise >
Pinging www.yahoo.com [209.73.186.238] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Pi 27. Okt, 2006, 19:12

este som vyskusal vymenit Client a AP a teraz mi net na PC3 uz ide ale ja tam to AP budem potrebovat aby sa tam mohli napojit dalsi :x
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"