Strana 1 z 1

Siet v bloku ! Problem !

Napísané: Pi 22. Sep, 2006, 14:30
od užívateľa Blade100
Dobry den , mam taky problem sme prepojeny v bloku sietov ,, mam rozlisne skupiny mam aj WORGROUP aj SKUPINA ale ani na jeden pocitac nemozem ist lebo vzdy mi pyta nejake blbe heslo ....... hocikde popritom nikto nema na kompe heslo ,, skusal som to tak ze kamarat mi zdielal a ja som sa chcel nanho pripojit ale neslo to potom som skusal ze on namna ale vzdy nam pyta heslo ,, neviete mi poradit preco ? Alebo jake heslo tam pojde ? Dakujem velmi pekne :( :?

Napísané: Pi 22. Sep, 2006, 14:35
od užívateľa Toman
skus napisat do loginu "administrator"

T. :wink:

no ale ...

Napísané: Pi 22. Sep, 2006, 15:27
od užívateľa Blade100
Napisal som zmenil som meno account na administrator lenze mi napisalo ze taky account uz existuje ,, a neslo mi to zase ,, neviete mi nejak este poradit nejake finty ? Dakujem velmi pekne pls :( :cry:

Napísané: Pi 22. Sep, 2006, 21:57
od užívateľa jararak
nemate jeden xp home a druhy xp prof? nam nieco take robilo v taky cas

niee

Napísané: So 23. Sep, 2006, 16:45
od užívateľa Blade100
Nie nemame , mame proffesional obidvaja akurat jeden nema SERVICE PACK 2 a druhy ma ale proste vzdy nam pyta heslo neviem preco sakra shak to by malo ist v pohode ,, neviete nahodou ake heslo by tam mohlo ist ?

Napísané: So 23. Sep, 2006, 19:10
od užívateľa robour
Obaja sa dajte do rovnakej prac. skupiny. Obaja si dajte nejaky volny priecinok zdielat. U nas na sieti mame napr. FREE (nie je vnom nic ale ma do neho plny pristup kazdy) teda plne zdielanie. Malo by to ist.

okk

Napísané: So 23. Sep, 2006, 19:18
od užívateľa Blade100
Tak OK ,, ale my sme v rovnakej skupine a aj tak to pyta a zdielane mame cele disky cize napr . C/ moze ze to preto nejde ? Tak uvidim skusim zdielat len precinok mozno to pojde dufaam ale aj tak dakujem velmi pekne -........... :wink: