Siet v bloku ! Problem !

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Siet v bloku ! Problem !

Príspevok od užívateľa Blade100 » Pi 22. Sep, 2006, 14:30

Dobry den , mam taky problem sme prepojeny v bloku sietov ,, mam rozlisne skupiny mam aj WORGROUP aj SKUPINA ale ani na jeden pocitac nemozem ist lebo vzdy mi pyta nejake blbe heslo ....... hocikde popritom nikto nema na kompe heslo ,, skusal som to tak ze kamarat mi zdielal a ja som sa chcel nanho pripojit ale neslo to potom som skusal ze on namna ale vzdy nam pyta heslo ,, neviete mi poradit preco ? Alebo jake heslo tam pojde ? Dakujem velmi pekne :( :?
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Pi 22. Sep, 2006, 14:35

skus napisat do loginu "administrator"

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

no ale ...

Príspevok od užívateľa Blade100 » Pi 22. Sep, 2006, 15:27

Napisal som zmenil som meno account na administrator lenze mi napisalo ze taky account uz existuje ,, a neslo mi to zase ,, neviete mi nejak este poradit nejake finty ? Dakujem velmi pekne pls :( :cry:
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Pi 22. Sep, 2006, 21:57

nemate jeden xp home a druhy xp prof? nam nieco take robilo v taky cas
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

niee

Príspevok od užívateľa Blade100 » So 23. Sep, 2006, 16:45

Nie nemame , mame proffesional obidvaja akurat jeden nema SERVICE PACK 2 a druhy ma ale proste vzdy nam pyta heslo neviem preco sakra shak to by malo ist v pohode ,, neviete nahodou ake heslo by tam mohlo ist ?
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2687
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 23. Sep, 2006, 19:10

Obaja sa dajte do rovnakej prac. skupiny. Obaja si dajte nejaky volny priecinok zdielat. U nas na sieti mame napr. FREE (nie je vnom nic ale ma do neho plny pristup kazdy) teda plne zdielanie. Malo by to ist.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

okk

Príspevok od užívateľa Blade100 » So 23. Sep, 2006, 19:18

Tak OK ,, ale my sme v rovnakej skupine a aj tak to pyta a zdielane mame cele disky cize napr . C/ moze ze to preto nejde ? Tak uvidim skusim zdielat len precinok mozno to pojde dufaam ale aj tak dakujem velmi pekne -........... :wink:
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"