Strana 1 z 1

Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 12:36
od užívateľa plao
Zdravim, kto poradi :)

Vo firme funguje wifi cez Ubiqiti UNIFY (6 AP). Majitel dal namontovat kamerovy system na vratnicu, kde nie je kablove ethernetove pripojenie a nie je ani jednoduche ho tam dostat. Vyriesil som to pomocou nevyuziteho wifi routera TP-Link WR1043ND V3 (supol som tam DD-WRT), ktory som pripojil v rezime Client Bridge na existujucu wifi siet. Z neho ide ethernetovy kabel do kameroveho rekordera HIKVISION. V ramci lokalnej site vsetko pekne slape, na HIKVISION sa bezproblemov pripojim. Problem nastava, ak sa chcem pripojit z vonka. Zvonka sa dostanem len po ten TP-LINK. Nastavenie IP a premerovanie portov je ok. AK HIKVISION pripnem priamo k hlavnemu switchu viem sa nan dostat aj z vonka. Vdaka za kazdu radu :)

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 13:28
od užívateľa Mumaq
Vypni dhcp na tplink. Dostávaš vnútornú ip od routra a nie od hlavného dhcp servera, budeš to mat na inom subnete

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 15:08
od užívateľa plao
dhcp je samozrejme na tplinku vypnute. vsetko vyssie spomenute je na segmente 192.168.1.xxx

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 16:01
od užívateľa Snake
Unifi neni na kamery vhodne, pouzi airmaxy a uz vobec nie tplink

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 17:09
od užívateľa plao
Je mi jasne, ze ten tplink nie je idealny.. v ramci lokalnej sieti to bezproblemov funguje a pripojim sa na ten hikvision zo smartfonu, pc... Nieco treba zmenit v nastaveniach toho tplinku, len neviem co :(

https://ibb.co/jdQn6e
https://ibb.co/gTZasK

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Napísané: So 15. Sep, 2018, 21:09
od užívateľa Kaper
Divné, možno FW? Skúšal si?