Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 730
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 12:36

Zdravim, kto poradi :)

Vo firme funguje wifi cez Ubiqiti UNIFY (6 AP). Majitel dal namontovat kamerovy system na vratnicu, kde nie je kablove ethernetove pripojenie a nie je ani jednoduche ho tam dostat. Vyriesil som to pomocou nevyuziteho wifi routera TP-Link WR1043ND V3 (supol som tam DD-WRT), ktory som pripojil v rezime Client Bridge na existujucu wifi siet. Z neho ide ethernetovy kabel do kameroveho rekordera HIKVISION. V ramci lokalnej site vsetko pekne slape, na HIKVISION sa bezproblemov pripojim. Problem nastava, ak sa chcem pripojit z vonka. Zvonka sa dostanem len po ten TP-LINK. Nastavenie IP a premerovanie portov je ok. AK HIKVISION pripnem priamo k hlavnemu switchu viem sa nan dostat aj z vonka. Vdaka za kazdu radu :)

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2559
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Mumaq » So 15. Sep, 2018, 13:28

Vypni dhcp na tplink. Dostávaš vnútornú ip od routra a nie od hlavného dhcp servera, budeš to mat na inom subnete
Asus ROG MAXIMUS X FORMULA, i7 9700k@5GHz & NZXT Kraken X72, G.Skill Trident-Z 16GB 3600MHz CL16, Asus GTX1080Ti@2025/6150 & Raijintek Morpheus II Core edition, Samsung 970 PRO 512GB(system), Samsung 850 EVO 500GB(games), Intel M.2 1TB(data), Seasonic 850W Gold, NZXT H700i Black/red + 3x Low noise Corsair 140mm Outtake, Acer Predator Z35, Bowers&Wilkins PX @ SoundBlaster ZxR(PECKA!) & repro 5.0 Mission M34, M3C2, M30 @ Marantz NR1710, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura glow + Galaxy Gear s3 classic.

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 730
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 15:08

dhcp je samozrejme na tplinku vypnute. vsetko vyssie spomenute je na segmente 192.168.1.xxx

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13724
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Snake » So 15. Sep, 2018, 16:01

Unifi neni na kamery vhodne, pouzi airmaxy a uz vobec nie tplink
#rollerman

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 730
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 17:09

Je mi jasne, ze ten tplink nie je idealny.. v ramci lokalnej sieti to bezproblemov funguje a pripojim sa na ten hikvision zo smartfonu, pc... Nieco treba zmenit v nastaveniach toho tplinku, len neviem co :(

https://ibb.co/jdQn6e
https://ibb.co/gTZasK

Kaper
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 09. Nov, 2015, 15:31

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Kaper » So 15. Sep, 2018, 21:09

Divné, možno FW? Skúšal si?

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"