Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 704
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 12:36

Zdravim, kto poradi :)

Vo firme funguje wifi cez Ubiqiti UNIFY (6 AP). Majitel dal namontovat kamerovy system na vratnicu, kde nie je kablove ethernetove pripojenie a nie je ani jednoduche ho tam dostat. Vyriesil som to pomocou nevyuziteho wifi routera TP-Link WR1043ND V3 (supol som tam DD-WRT), ktory som pripojil v rezime Client Bridge na existujucu wifi siet. Z neho ide ethernetovy kabel do kameroveho rekordera HIKVISION. V ramci lokalnej site vsetko pekne slape, na HIKVISION sa bezproblemov pripojim. Problem nastava, ak sa chcem pripojit z vonka. Zvonka sa dostanem len po ten TP-LINK. Nastavenie IP a premerovanie portov je ok. AK HIKVISION pripnem priamo k hlavnemu switchu viem sa nan dostat aj z vonka. Vdaka za kazdu radu :)

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Mumaq » So 15. Sep, 2018, 13:28

Vypni dhcp na tplink. Dostávaš vnútornú ip od routra a nie od hlavného dhcp servera, budeš to mat na inom subnete
Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION, i7 6700k@4,6GHz & Cryorig R1 Ultimate, G.Skill DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz, EVGA GTX1080Ti SC2(2000/6000), Samsung 850 EVO 500GB(system+games), 3TB WD RED(data), Seasonic 850W Gold, DVD-RW LG, Fractal Design R5 Arctic white + 4x vetraky Corsair(3x 14cm, 1x12cm), Acer Predator Z35, Beyerdynamic DT 860 @ Asus Xonar Phoebus na optike & repro Mission M34 @ Marantz PM4001, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note8 duos + Galaxy Gear s3 classic. http://steamcommunity.com/id/mumaq /// "GTA 5 - mumadlo"

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 704
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 15:08

dhcp je samozrejme na tplinku vypnute. vsetko vyssie spomenute je na segmente 192.168.1.xxx

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12960
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Snake » So 15. Sep, 2018, 16:01

Unifi neni na kamery vhodne, pouzi airmaxy a uz vobec nie tplink
#rollerman

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 704
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa plao » So 15. Sep, 2018, 17:09

Je mi jasne, ze ten tplink nie je idealny.. v ramci lokalnej sieti to bezproblemov funguje a pripojim sa na ten hikvision zo smartfonu, pc... Nieco treba zmenit v nastaveniach toho tplinku, len neviem co :(

https://ibb.co/jdQn6e
https://ibb.co/gTZasK

Užívateľov profilový obrázok
Kaper
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 409
Dátum registrácie: Po 09. Nov, 2015, 15:31
Bydlisko: Kysuce/Žilina

Re: Problem s wifi, s rezimom Client Bridge

Príspevok od užívateľa Kaper » So 15. Sep, 2018, 21:09

Divné, možno FW? Skúšal si?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-7600k @ 4,8GHz with Spartan 3 PRO
MB: MSI Tomahawk Z270
RAM: DDR4 2x8GB Corsair Vengeance RED LED @ 3000MHz
GPU: RX 480 MSI Gaming X 4G @ 1300MHz / 7000MHz
PSU: EVGA 430W
Case: Corsair 100R
Monitor: BENQ 23" GW2320 (1920x1080)
OS: Win 10 64-bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"