Strana 4 z 4

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Št 29. Aug, 2019, 19:26
od užívateľa YTdecoy
Boha T... no pekne, ten kabel pouzivame obcas podobne, pripadne drop opt vlakno, ale uz ho nikdy inde nepouzijeme. 🙈 Na margo AP, predpokladam ze nemas kontroler ? To co popisujes je obcas pripad, ze sice tablet wifi vidi, ale uz k nemu nedovysiela. Proste rozdiel vo vykone. Teda za predpokladu, ze mas rovnake ssid. Skus znizit vykon toho AP co je v dome. Zariadenie sa wifi drzi ak je signa ok, ak mu nie je povedane aby sa pripojil inam. Roaming tu nechcem zatial rozoberat.

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Št 29. Aug, 2019, 21:30
od užívateľa molnart
nebudem vyhadzovat kabel ked este nejaka sanca ze funguje.

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Pi 30. Aug, 2019, 09:25
od užívateľa shiro
Toto nieje jak rusky televizor :-) Pouzitie kabla po tom, co sa s nim hras na zeriav, ani neries.
Maximalne tak ako elektricky, na slabe prudy. Tam nevadi, ze je daco zle odrusene. Testuj s normalnym kablom, s ktorym neboli robene haluze. Inac je to samozrejme o nicom.

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Pi 30. Aug, 2019, 10:51
od užívateľa HellAngel
tahas kvadre na kabli a potom sa cudujes ze blbne? a je ti ho luto zahodit? Skus burat stromy autom a potom na nom jazdit. Vyhod ho a daj tam novy, alebo ak chces setrit za kazdu cenu, tak ho nevyhadzuj, ale necuduj sa potom, ze ti to robi taketo haluze

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Pi 30. Aug, 2019, 10:56
od užívateľa molnart
ja som tym kvader netahal, to robili typci co davali net. ja som to po nich iba nasiel

Re: Domaca LAN siet

Napísané: Pi 30. Aug, 2019, 11:02
od užívateľa YTdecoy
No moj prispevok sa ukazal az po schvalovacim procese a medzi tym uz zas niekto reagoval, tak to hore skus pozriet. Mozno to nakoniec vyriesis 👍🏻