Domaca LAN siet

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
YTdecoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 59
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa YTdecoy » Št 29. Aug, 2019, 19:26

Boha T... no pekne, ten kabel pouzivame obcas podobne, pripadne drop opt vlakno, ale uz ho nikdy inde nepouzijeme. 🙈 Na margo AP, predpokladam ze nemas kontroler ? To co popisujes je obcas pripad, ze sice tablet wifi vidi, ale uz k nemu nedovysiela. Proste rozdiel vo vykone. Teda za predpokladu, ze mas rovnake ssid. Skus znizit vykon toho AP co je v dome. Zariadenie sa wifi drzi ak je signa ok, ak mu nie je povedane aby sa pripojil inam. Roaming tu nechcem zatial rozoberat.
RS120PA2/DL380g6/DL360g6/RX100/R320+modded perc ... aka pazrave pieskovisko

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4221
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa molnart » Št 29. Aug, 2019, 21:30

nebudem vyhadzovat kabel ked este nejaka sanca ze funguje.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7093
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 30. Aug, 2019, 09:25

Toto nieje jak rusky televizor :-) Pouzitie kabla po tom, co sa s nim hras na zeriav, ani neries.
Maximalne tak ako elektricky, na slabe prudy. Tam nevadi, ze je daco zle odrusene. Testuj s normalnym kablom, s ktorym neboli robene haluze. Inac je to samozrejme o nicom.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8672
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 30. Aug, 2019, 10:51

tahas kvadre na kabli a potom sa cudujes ze blbne? a je ti ho luto zahodit? Skus burat stromy autom a potom na nom jazdit. Vyhod ho a daj tam novy, alebo ak chces setrit za kazdu cenu, tak ho nevyhadzuj, ale necuduj sa potom, ze ti to robi taketo haluze
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4221
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 30. Aug, 2019, 10:56

ja som tym kvader netahal, to robili typci co davali net. ja som to po nich iba nasiel
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

YTdecoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 59
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35

Re: Domaca LAN siet

Príspevok od užívateľa YTdecoy » Pi 30. Aug, 2019, 11:02

No moj prispevok sa ukazal az po schvalovacim procese a medzi tym uz zas niekto reagoval, tak to hore skus pozriet. Mozno to nakoniec vyriesis 👍🏻
RS120PA2/DL380g6/DL360g6/RX100/R320+modded perc ... aka pazrave pieskovisko

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"