Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 01. Máj, 2018, 22:24

mam problem s tym PoE opat: Ubiquity AP AC Lite v pohode funguje cez PoE switch. ked to vsak zapojim cez ten dodavany injektor, tak AP nabehne, ale nechyta siet (nesvieta kontrolky na switchy). Vyskusal som asi 5 roznych kablov, vysledok rovnaky. Na zaciatku to islo, potom som to mal zapojene cez PoE switch ale teraz to potrebujem presunut do lokality kde nemam PoE takze musim pouzit injektor.

vsimol som si ze ta PoE krabicka ma v sebe reset switch. Ked ho stlacim na 10 sekund tak na chvilu sa rozvietia kontrolky na switchi, ale to je vsetko.

Mam to cele reklamovat, ci je mozne nejako ten injektor ozivit?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13723
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Snake » St 02. Máj, 2018, 03:25

Nemas dobry injektor, s reset switchom boli stare kusy a airmaxy
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » St 02. Máj, 2018, 07:29

akoze nemam dobry? bol v krabici vo folii, datum vyroby 09/2017. vyzera takto https://goo.gl/images/yeHCrD
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2556
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Mumaq » Pi 04. Máj, 2018, 14:41

Stáva sa, je to normálne. Treba ti nové Poe
Asus ROG MAXIMUS X FORMULA, i7 9700k@5GHz & NZXT Kraken X72, G.Skill Trident-Z 16GB 3600MHz CL16, Asus GTX1080Ti@2025/6150 & Raijintek Morpheus II Core edition, Samsung 970 PRO 512GB(system), Samsung 850 EVO 500GB(games), Intel M.2 1TB(data), Seasonic 850W Gold, NZXT H700i Black/red + 3x Low noise Corsair 140mm Outtake, Acer Predator Z35, Bowers&Wilkins PX @ SoundBlaster ZxR(PECKA!) & repro 5.0 Mission M34, M3C2, M30 @ Marantz NR1710, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura glow + Galaxy Gear s3 classic.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 04. Máj, 2018, 16:06

ale potom preco to chvilu fungovalo?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8713
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 04. Máj, 2018, 16:12

Mohol sa ten injektor aj poskodit, tak ci tak je na chybe injektor, reklamuj ho
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1758
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Matej.T » Pi 04. Máj, 2018, 16:57

Podobné som tiež zažil, fungoval 2 dni a potom bol KO. Tiež Ubi
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 25. Máj, 2018, 22:22

dnes som v alze kupil novy poe injektor pre ubiquity (tento https://www.alza.sk/ubiquiti-poe-24-12w-g-d5032324.htm) a sprava sa to rovnako. AP nabootuje, ale nevidi siet. takze zacinam si mysliet ze problem je v APcku. alebo ubiquity robi tie injektory uplne nahovno a ja mam na nich mimoriadne nestastie.... inac aj ten novy poe injektor ma reset switch
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13723
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Snake » So 26. Máj, 2018, 11:12

Zastav sa u mna v pondelok na firme aj s ap a aj so zdrojom a pozreme co je vlastne za problem
#rollerman

Hexaris

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Hexaris » So 26. Máj, 2018, 17:13

Ten poe switch je aky ? Ake je vystupne napatie ? Norma ? Ked to nabehne tak vidis minimalne ssid ? Po urcitej aktualizacii ze vraj prestali fungovat na 24V a potrebuju vyssie ... ale to nemam overene.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 27. Máj, 2018, 19:53

myslim ze ten poe switch je v tomto pripade nerelevantny, ci? je to tento https://www.tp-link.com/us/products/det ... ifications a AP s nim funguje uplne bez problemov. to ci pises s tym updatom mi pride pravdepodobnejsie, ale nedava mu to zmysel, ak by to tak bolo spominalo by sa to na ubiquity forach a urcite by nepribalovali 24v injektor keby im takto odsekli podporu.

edit: tak som este poprehadzoval kable s tym novym injektorom a zrazu to funguje. vtip je v tom ze kable som nakoniec pouzil tie iste, len ten som prehodil kabel medzi switchom a PoE s kablom medzi PoE a AP. to ubiquity vyzera byt strasne citlivy na kable
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Hexaris

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa Hexaris » Po 28. Máj, 2018, 09:40

No cisto technicky, tplink ti dava 48V o to menej prudu potrebujes ako pri 24V, ak mas low cost kable, tak sa to stat moze. Nevsimol som si dlzku, tak iba odhadujem. Existuju aj kable ktore su plastove a su pomedene, takze s eth. sa da uzit kopec ne-srandy ...

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ubiquity AP AC Lite PoE vadny PoE injektor?

Príspevok od užívateľa molnart » Po 28. Máj, 2018, 09:46

skusal som to s metrovymi kablami, jeden od nejakeho domaceho routra a druhy vlastnorucne vyrobyny, ale obe UTP.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"