Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 368
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa m82 » Ne 11. Feb, 2018, 16:57

Zdravim

mam internet od telekomu. Router ADB VV3212. cez kabel mi ide internet 3-3,5mb/s tak ako ma byt. ale cez wifi nedam viac ako 1,5mb.
Dakujem za kazdu radu.
IMG_0153.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M

Kukiak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Pi 28. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa Kukiak » Ne 11. Feb, 2018, 17:37

mal som rovnaky problem. shit router proste.

Užívateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 368
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa m82 » Ne 11. Feb, 2018, 17:58

teraz mam kupovat novy?? nechepam. Predtym cca pol roka dozadu nebol ziaden problem. pustal plnu rychlost. Teraz akokeby bola zapnuta nejaka ochrana a rozdelovanie rychlostialebo co. a nepusti viac ako polovicu. ozaj neviem
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa 4040 » Ne 11. Feb, 2018, 18:11

Skús si zmeniť z 40MHz na 20MHz a n-Mode.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 11. Feb, 2018, 19:19

1) kanal 10 nie je dobra volba. Vyber 1/6/11. To su kanaly, ktore sa neprekryvaju.
2) vypni b/g ak nemas starsie zariadenia nepodporuje n.
3) skontroluj, ci ta nerusi nejaka ina siet
4) ak zariadenie nema 2 anteny, tak s 802.11n dosiahnes max 72Mbps fyzicku vrstvu, co je nejakych 30-40Mbps realnych. Ano, ty mas este menej, no moze to byt spominanym rusenim, ci vzdialenostou od routra.

Užívateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 368
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa m82 » Po 12. Feb, 2018, 17:00

Ahoj

dakujem pomohlo to aj ked len na 20mb/s ale viac z toho asi nevytiahnem :(
faugusztin napísal:
Ne 11. Feb, 2018, 19:19
1) kanal 10 nie je dobra volba. Vyber 1/6/11. To su kanaly, ktore sa neprekryvaju.
2) vypni b/g ak nemas starsie zariadenia nepodporuje n.
3) skontroluj, ci ta nerusi nejaka ina siet
4) ak zariadenie nema 2 anteny, tak s 802.11n dosiahnes max 72Mbps fyzicku vrstvu, co je nejakych 30-40Mbps realnych. Ano, ty mas este menej, no moze to byt spominanym rusenim, ci vzdialenostou od routra.
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M

Richard_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 238
Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa Richard_12 » Po 12. Feb, 2018, 17:26

Alebo na ADB vypni wifi a káblom pripoj wifi AP. ADB uľahčíš a hneď budeš mať lepšiu wifi v rámci tvojich možností. (v prípade zarušenia 2,4 GHz pásma použiješ 5 GHz, ak máš moderné zariadenia pracujúce na tejto frekvencii.)

Užívateľov profilový obrázok
m82
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 368
Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa m82 » St 14. Feb, 2018, 20:22

Čo myslíš tým “AP” ?
CPU: Q8400 2.66 @ 3.00 CPU Cooler: Noctua MB: Gigabyte EP35-DS3 v2.1RAM: ADATA Extreme 2x2GB 800 MHz DDR2 VGA: Sapphire Ati 4850 512Mb HDD: Intel X-25M 80GB SSD; 2x Western Digital 320GB 16MB RAID 0 Zdroj: Forton BSII 500W Case: Coler Master Elite 330 Monitor: Samsung 2693HM

Macbook Air 13.3" CPU: Intel Core 2 Duo 1860 MHz SSD Disk: 128 GB VGA: GeForce 320M

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 911
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Telekom ADB VV3212 nie viac ako 1,5Mb/s

Príspevok od užívateľa 4040 » St 14. Feb, 2018, 20:42

Že za ADB pripojíš router a budeš využívať jeho wifi nie ADB.

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"