TL-WR1043ND ako na neho

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » Po 14. Aug, 2017, 14:46

caute
dostal sa mi tento stroj do ruk
http://cz.tp-link.com/download/TL-WR1043ND.html
a podla toho navodu bola snaha ako ho rozbehnut
https://www.dsidata.sk/a/507/nastavenie ... -ako-pppoe
do portu internet na routri sa vopchal kabel od internetu

a furt to nebavi
ani lan ani wifi
vie niekto poradit jak to rozbehat?
alebo blbovzdorny navod?
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5730
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 14. Aug, 2017, 16:24

kabel od internetu znamena kabel z modemu/convertoru? ten navod je spravny. si si isty, ze zadavas spravne prihlasovacie udaje? akeho mas vlastne ISP? nepouziva tvoj provider Dynamicku IP?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » Ut 15. Aug, 2017, 10:58

kabel od internetu je kabel od telefonu zo splitera
idem mi to ale musim mat zapojeny web do stareho tcomackeho 2641r
ked napichnem kabel do Dlinku nejde to
isp orange, prihasovacka je OK
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2306
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ut 15. Aug, 2017, 11:22

Vcera som nieco podobne ak nie aj to iste robil kamoske v praci, najprv musis ist na tu ip adresu cislo 192.0. atd musis to mat v papieroch, tam sa prihlasis ako admin aj login aj heslo a potom das setup wizard a dam zadas prihlasovacie na orange, teda ak sa bavime o tom istom
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4704
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 15. Aug, 2017, 11:27

lezgy napísal:kabel od internetu je kabel od telefonu zo splitera
idem mi to ale musim mat zapojeny web do stareho tcomackeho 2641r
ked napichnem kabel do Dlinku nejde to
isp orange, prihasovacka je OK
ten tplink mas iba klasicky router. ak to chces zapojit do adsl potrebujes k tomu router aj od telekomu, pripadne iny adsl router.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 15. Aug, 2017, 13:52

ako pisal molnart, pchat telefonny kabel do non-adsl routera mozes kolko chces, nepojde ti to
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4886
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa Odar » Ut 15. Aug, 2017, 14:19

V prvom rade by bolo fajn pisat po slovensky, aby bolo jasne, o co ti ide.
- PC
Spoiler: ukázať
Seasonic Focus 80 Plus Gold modular 450W
Jonsbo C2 Black
Crucial Ballistix Sport LT 16GB 2400MHz CL16
WD Blue 3D NAND 500 GB M.2
Gigabyte AB350N-Gaming Wifi
Ryzen 5 2400G
Noctua NH-L12S + NF-P14 FLX
AOC Q3279VWF
-- HTPC
Spoiler: ukázať
Streacom ST-NANO150 HTPC PSU 150 Watt
Streacom ST-F7CS EVO
HyperX Fury 8GB 2133MHz DDR4 CL14
Samsung 850 EVO 500 GB SATA
MSI H110I PRO
i3-6100
Noctua NH-L9x65
WD My Cloud 3 TB

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 965
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa 4040 » Ut 15. Aug, 2017, 15:28

Ak ho zapojíš za ten D-Link2641R , tak pôjde.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » Ut 15. Aug, 2017, 20:22

sak takto to teraz ide
len nejde osobitne ked odpojim 2641r
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 965
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa 4040 » Ut 15. Aug, 2017, 20:42

Aha , nevšimol som si ,tak odpoveď ,prečo to nefunguje si už dostal.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » Pi 02. Mar, 2018, 09:15

edit.... ozivim temu kedze ...

mam tu stary glitel 381 tusim od telekomu, bez wifi...
pouzivam ho docasne ako main :)

1, cize linka-kabel ide do neho....
2, prepojim glitel/TL-WR1043ND LAN-LAN a nabehnu lan pozicie 1234
3, vtedy ale z nejakeho dovodu prestane ist wifi
4, prihlasit na TL-WR1043ND login/pasw admin admin nebavi na ziadnej znamej adrese.... je mozne ze ma vlastnu? 192.168. 0.1/1.0 248, 255 atd...ktore osm nasiel poskusal aj web pristup napriamo podla adresy na TL-WR1043ND a nic

vie niekto poradit ako to osrat a spojazdnit ten TL-WR1043ND a k tomu wifi + lan naraz?

resp jak sa dostat na ten nestastny TL-WR1043ND?
nech nemusim kupovas zas nejaky hybrid s ktorym zas nepodarim
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 965
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa 4040 » Pi 02. Mar, 2018, 09:48

Kábel z lan do wan.Z lan TP-Link do PC.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » So 03. Mar, 2018, 00:16

nejde furt...ale ma ne a ne pripojit na router, pricom jeden DSL port on satelitu ide, tedy nejdu zysne...a opacne ...
problem je hlane ten pristup na tplink
ani admin ani adslroot ani nic podobne a po factory reset...
neznam
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 965
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa 4040 » So 03. Mar, 2018, 12:45

Tak teraz som to pozrel ešte raz.TP-Link má väčšinou IP adresu 192.168.0.1 ale ten TL-WR1043ND má , podľa manuálu IP adresu 192.168.1.1, čo je presne taká , ako aj glitel 381.Takže si pripoj iba ten TL-WR1043ND priamo k PC z Lan do Lan a ameň mu IP adresu v Lan na 192.168.0.1.Prípadne sprav ešte raz reset , pripojíš sa cez IP adresu 192.168.1.1 , zmeň mu potom IP adresu Lan na 192.168.0.1 a &ž potom ho zapoj za ten Glitel.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4619
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: TL-WR1043ND ako na neho

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 04. Mar, 2018, 20:22

no uz to ide akoze v norme, len ani chmary sa neviem pripojit nijako na ten tplink.... nijako...
problem je ze ziadne kombinacie pristupu nebere
ani prazdne heslo...
neznam, kazdopadne vyriesene

este pripajam nejake navody pripojeni, mozno sa niekomu zidu
http://it.cestuji.info/tovarni-nastaveni-routeru.php
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"