Strana 1 z 1

pripojenie na wifi win8

Napísané: Št 04. Máj, 2017, 11:40
od užívateľa jurco
Zdravím, akurát som preinštalovával windows na jednom staršom ntb doma (acer aspire v11) na win8, a normálne som sa snažil pripoji´t na wifi ako na každom inom ntb ale stále mi tam vyhadzuje správu "The connection is limited" . Viete niekto čo s tým ?

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: Št 04. Máj, 2017, 21:41
od užívateľa Kaper
8mičky dať preč a dať tam 10 :P.

A predtým net išiel na tomto NB s rovnakým systémom? Ak áno, skús preinštalovať driver-y. Mne sa stalo niečo podobné, pripojilo ma na wifi a písalo že nemám dostupný internet, pritom v routery chyba nebola.

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: Št 04. Máj, 2017, 21:59
od užívateľa 16cmfan
Povol standard aes/tkip na wpa a daj tam 6 or 7 kanal

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: Pi 05. Máj, 2017, 09:28
od užívateľa jurco
ako zistím ktorý driver je správny ?
16cmfan - absolútne nerozumiem tomu čo si mi poradil, mohol by si to nejako bližšie popísať ?

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: Pi 05. Máj, 2017, 10:51
od užívateľa Kaper
Mno to ti nepoviem, vešteckú guľu nemám. Ale sťahuj drivery zo stránky výrobcu k príslušnému NB. Prípadne konkretizuj tvoju otázku.

Stále si neodpovedal na otázku, či ti to predtým na rovnakej Wi-Fi, na rovnakom zariadení išlo, alebo tam bol problém aj predtým, bez toho sa naozaj ťažko radí... :furious2:

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: Pi 05. Máj, 2017, 15:48
od užívateľa 16cmfan
jurco napísal:ako zistím ktorý driver je správny ?
16cmfan - absolútne nerozumiem tomu čo si mi poradil, mohol by si to nejako bližšie popísať ?
Aky mas router ?

To ze ti vypisuje - limitovane pripojenie znaci, ze tam bude len nejaka blbost na strane WIFI u routra...

vies sa donho prihlasit a urobit nam screenshot obrazovky - zaujimat nas bude cela karta wireless, hlavne security a basic/general options...
kazde AP to moze mat trosku inak popisane. A tiez vypnut WPS...

Re: pripojenie na wifi win8

Napísané: St 31. Máj, 2017, 10:40
od užívateľa jurco
sorry že som nereagoval ale bol som odcestovaný na služobke,
takže router je TP-Link TL-WR740N, a keď tam bol starý win7 tak som ten router nemal, kupoval som ho pri tom ako som preinštalovával ten windows takže neviem či by fungoval aj na starom win 7 , tak idem skúsiť pohľadať nejaký driver