RapidShare

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » St 23. Aug, 2006, 17:55

to je fakt,ze s dynamickou IP sa ti staci odpojit,spat pripojit a mozes tahat dalej,ale ty asi dyn.IP nemas co ?mam taky pocit ze rapid sa da okaslat LEN tou IP,asi mas smolu

Užívateľov profilový obrázok
ess
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Plymouth

Príspevok od užívateľa ess » Ne 05. Nov, 2006, 21:24

Metiu napísal:2 andynko : Lenze niekto ma providera ako ja :x , ktory blokuje cez den p2p ,a v noci to ide na 1-2KB/s :E
rapidshare nie je P2P siet, ide to cez HTTP, ako ked si stahujes ovladace alebo pozeras zoznam.sk :D
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2176
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ne 05. Nov, 2006, 21:56

da sa to aj tak osrat ze ked mas daky link na rapidshare.de tak prepises rapidsHare.de na rapidsNare.de , a ked mas daky link na rapidshare.com tak to prepises na rapidshit.com . funguje to na 100% . ked das do adresi taky pozmeneni link tak ta hodi na inu stranku a odtial to mozes tahat kolko chces.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Ne 05. Nov, 2006, 23:09

PROMETHEUS napísal:da sa to aj tak osrat ze ked mas daky link na rapidshare.de tak prepises rapidsHare.de na rapidsNare.de , a ked mas daky link na rapidshare.com tak to prepises na rapidshit.com . funguje to na 100% . ked das do adresi taky pozmeneni link tak ta hodi na inu stranku a odtial to mozes tahat kolko chces.
Hodi ma to na stranku Rapidshir ale tam neviem uz nic ine robit Neviem kam mam kliknut. PoraD Pls. :?
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
kajsi1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

mam blokovane P2P

Príspevok od užívateľa kajsi1 » Pi 29. Dec, 2006, 00:35

Dominik napísal:Konkretne torrent sa asi neda blokovat. ISP moze blokovat urcity port. Pochybujem ze routre analyzuju kazdy prechadzajuci paket. Asi zablokovali rozsah 6000 - 8000 (cca default).
Ale torrent moze bezat na porte hocijakom. Dokonca klient uTorrent to ma v menu ze "Randomize port on start". Takze po kazdom spusteni sa pouziva iny.
Mozes tahat aj cez 80tku (http) a ten je urcite volny...
Mam net cez wifi a blokovane torrenty, skusim to.....

Užívateľov profilový obrázok
kajsi1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

HideIP

Príspevok od užívateľa kajsi1 » Pi 29. Dec, 2006, 00:37

matej21 napísal:to je fakt,ze s dynamickou IP sa ti staci odpojit,spat pripojit a mozes tahat dalej,ale ty asi dyn.IP nemas co ?mam taky pocit ze rapid sa da okaslat LEN tou IP,asi mas smolu
najdi si soft na skryvanie ipcky a menis si proxy
Naposledy upravil/-a kajsi1 v So 30. Dec, 2006, 00:03, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
kajsi1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kajsi1 » Pi 29. Dec, 2006, 23:39

...

Vies na co sluzi to tlacidlo Edit?

Na to aby si tu nemal podobne prispevky ako je tento :!:

Užívateľov profilový obrázok
ess
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Plymouth

Príspevok od užívateľa ess » Ne 31. Dec, 2006, 00:21

ja mam premium ale skuste totoq, som njegde cital ze to funguje....

http://rapidshare.com/files/9508527/Rap ... m.zip.html
Epox 8RDA3G *** Athlon 2400 xp+ @2110 MHz *** 512 MB RAM 2.5-3-3-6 *** MSI NX6800GT 256MB @ 425/1170 arcticICE cooler *** 40 + 80 GB WD PATA HDD

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"