upload pri iPhone

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1933
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 02. Jún, 2015, 14:59

Caute,mam velmi delikatny problem a neviem prist na riesenie..

problem je nasledovny:

mam zablokovany iphone
z nicoho nic mi zacne uploadovat na maximalnu rychlost mojho uploadu (1Mbit/s) tym padom mi totalne znemozni download (pingy cez 8k) lenze ked telefon odblokujem tak to hned prestane,nechapem cim to je..

osviezovanie aplikacii na pozadi a vsetky icloud sluzby mam vypnute..

dakujem za rady,tipy..
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1798
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa Matej.T » Ut 02. Jún, 2015, 15:36

Máš na 100% vypnutý fotostream? Dropbox (automatické ukladanie snímkov do Dropbox)?
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1933
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 02. Jún, 2015, 15:55

ano,dropbox nemam..
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 02. Jún, 2015, 16:01

ak to nieje cez wifi ale cez mobilnu siet, tak povypinaj pristup vsetkym appkam v nastavenia-mobilne a uvidis ci to prestane. ak nie, robi to daco systemove, nie appka.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1933
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 02. Jún, 2015, 16:06

samozrejme,ze som myslel,ze mi to robi pri mojej wifi..
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Youki
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1594
Dátum registrácie: Ut 28. Okt, 2008, 11:09
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Re: upload pri iPhone

Príspevok od užívateľa Youki » St 03. Jún, 2015, 09:26

A nemas nastavenu v iTunes synchro cez Wifi?
Spoiler: ukázať
CPU: Core i7-3930K @ 4700Mhz / 1.40V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"