T-Com DSL - info, novinky,...

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9640
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Reputácia: 6
Bydlisko: Nitra

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa quicky »

Ja som urgoval tyzden dennodenne a v.j.bali sa na mna… dnes sa technik unuval prist, od utorka minuleho tyzdna… zhodilo mi linku lebo system automaticky navysoval rychlosti dsl a mne navysli na 25mbit, pricom linka viac jak 20nedavala… tak mi to prestavili na 20 a co sa stalo, ze mi to stale ide max 14mbit ako predtym ked som mal len 15mbit profil ale aspon to ide…

Silno premyslam nad 4g netom +router, meral som mobilom vo vnutri budovy 90-100mbit islo, len tie limity na data 300gb mi pridu asi malo, resp nemam sajnu kolko mesacne miniem v kancli
Používateľov profilový obrázok
Hexaris
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Reputácia: 29
Bydlisko: ///mammoths.doorbell.settlements

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa Hexaris »

Priemerna rodina ma spotrebu okolo 300GB. 128k radio denne 10h mas za mesiac 17GB. Obcas video, surfovanie, posta a nemozes mat problem, pornhub do toho nepocitam :)
Ak v tom bude TV stream, bude to uz bohuzial horsie.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
Používateľov profilový obrázok
wingo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3844
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Reputácia: 52
Bydlisko: Podbrezová

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa wingo »

Quicky vo Windows 10 v stave siete ti zobrazuje prenesené dáta za posledných 30 dní. Či tam máš ten Macbook? V ňom si to nevieš niekde pozrieť?
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/
Spoiler: ukázať
New: Ryzen 5 5600X, Noctua NH-D14+Artcic P14 PWM PST, ASUS TUF Gaming B550M-PLUS WiFi, 32GB DDR4 Kingston Predator@3600/16/19/21/36, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Samsung 980 Pro 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, Riotoro Morpheus, ASUS VG279Q, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX + Topping NX4DSD

Old: i7 6700K, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 + 4x Arctic P14 PWM PST,
Používateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9640
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Reputácia: 6
Bydlisko: Nitra

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa quicky »

Ficim uz kompletne apple tak neviem, a pouzivam ho aj doma tak by to nebolo objektivne.

Pozriem ci router nema nieco take
Richard_12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Reputácia: 4

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa Richard_12 »

quicky: Spotrebu dát máš uvedenú každý mesiac vo faktúre.
Používateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9640
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Reputácia: 6
Bydlisko: Nitra

Re: T-Com DSL - info, novinky,...

Príspevok od používateľa quicky »

? Tak to som si nevsimol ani raz. Skusim to dnes pozriet.

P.s. Dakujem za tip!

update: pozrel som 3 posledne faktury na kazdej su prenesene data 0GB. takze nic nove som sa nedozvedel.

Návrat na "Siete"