Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6362
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ne 05. Feb, 2017, 01:57

kamošš ma 3x 52 litrove LPG nádržky pod autom plus by mohol 2x myslim 45 litrov v podlahe kam sa sklapaju stredne sedacky.
Okrem toho standartnu benzinovu co je okolo sedemdesiat. Ze ju ide nahradit malinkou desinou a priestor vyuzit na dalsiu 52ku :)

Velice silno dufam ze tam nebudem ked mu toto buchne.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

stefan.koval
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3960
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan.koval » Ne 05. Feb, 2017, 13:47

momentalne obute 16"matador. na amzde 3, 88kw 2L benzin 6.2l priemer stale pri plnom tankovani. na lanceri som mal 5,7 a fabii 5,5L. hadam ta mazda v lete klesne,. fabka mala v lete 5 rovnych no lancer ci zima ci teplo vsade 5,7.
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3736
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Chris » Ne 05. Feb, 2017, 16:42

robi to u teba velky psychicky rozdiel ? :D

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8821
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Andre » Ne 05. Feb, 2017, 17:12

ja mat tu mazdu tak pod 8 nedam, skoda jej je u teba :D
i5-2500K 4.6GHz | Scythe Fuma + 2x Noctua F12 | MSI Z77A-G43 | 32GB DDR3 | Asus Strix GTX 960 4GB 1400/8000 | Samsung 850 EVO | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red | Dell P2414H 80Hz + X-Rite Optix XR
Audio-gd NFB-12 > Adam F5 + UMIK-1 REW / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads / Audio-Technica ATH-M40x + Brainwavz pads + reverb + Meier Crossfeed Foobar

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12566
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 05. Feb, 2017, 21:43

quicky napísal:Tak niekto kto veľa jazdí a nechce sa mu každé 3-4dni stát na pumpe...Občas tiež tak blbo mi vyjde tankovať akurat,že sa súrne niekam ponáhľam...
Ex šéf si na novej A8 priplácal za väčšiu nadrz. Denne 200-300km
Tak ho dobre natiahli nakolko PR cislo "1Z1 L KRM Zvýšená sériová náplň paliva" ma kazda A8 :)
#rollerman

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6362
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ne 05. Feb, 2017, 22:00

neznamena 1Z1 nahodou to ze ti velkodusne predali auto SO STYRMI LITRAMI PALIVA V NADRZI NAVYSE oproti tomu chudobnemu stavu par deci co sa deje bezne ?

Hade, nehladal si nahodou 0M6 L KBV fuel tank with a capacity of 90 L

?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12566
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 05. Feb, 2017, 22:09

asi ano, nie som teraz pri dokumentoch ,kazdopadne nadrz na A8 je iba jedna, kapacita menit nejde, takze kym neda VIN cislo auta, tazko povedat co tam ma, ale A8 ma seriovo 80l nadrz, ina v ponuke neni. Ci 85? nvm.

A8L ma vacsiu nadrz pochopitelne, ale nie ako priplatkovu vybavu.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9025
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 05. Feb, 2017, 22:54

Tusiiim základ 80l a priplatok 90l ? Fakt len čo si už matné spomínam ...Nemám overene či to tak je...Vtedy to bol model 2014
King is back from VACation :D

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6362
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ne 05. Feb, 2017, 23:11

suhlasi - fakt by som tvrdil ze 1Z1 hovori ze nove auto predali s palivom o styri litre viac nez je ta standartna bieda (nechapem preco sa auto za XYZ tisic eur nemoze proste predavat s absolutne plnou nadrzou).

Vacsia nadrz, 90 litrov, by mala byt s tym priplatkovym kodom OM6 KBV. Zaklad 80, vacsia by mohla byt 90 ale myslim ze je to posuvane medzi modelmi D2, D3, inak to mali neskorsie verzie. Nemam istotu, prosim nebiť. Je vysoko mozne ze nove modely 2012+ alebo 2014+ maju uz len jedinu nadrz, zialbohu takto vysoko som este nedorastol v danovom priznani.

Ked som to prvykrat ládoval a nevedel som kolko mam tak normalne nervozita. 20, 30, 40, piskam si, 50, 60, okej sranda, 70, mmm uz asi vypiname bude koniec, pri 80 som sa normalne zohol pod auto ci mi nedrbe nahodou a dokial som sa narovnal bolo 90 na stojane. Neistym krokom taham do budky koktajuc ci ma ujo za pultom v poriadku stojan. Ten vyplestene oci ze ako som to "zrobil" a do kolkych aut som tankoval ked on vidi iba jedno :)

Musel som tam prist v poslednej sekunde co este isiel motor, mozno som ho ani nevypol ja ale zhasol bez paliva :) 91 litrov. Moj osobny rekord.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

stefan.koval
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3960
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan.koval » Ne 05. Feb, 2017, 23:21

na UA na kazdej benzinke mas stojan na zadne koleso, kde ked si naides tak naklonis auto a capujes fakt plnku. podla mna by si mal ist skusit. :D
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4318
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stiv » Ne 05. Feb, 2017, 23:34

Tiez ked som minule tankoval 90L som sa cudoval ako dlho to trvalo (oproti zvyku 60l alebo za 50,-). Clovek si moze ist posediet kym natankuje.

Tu UA som videl. Celkom sranda. :D Neviem ci by som ale siel tankoval do A8/L na UA ten ich benzin za euro. Do firemnej jedine. :-D

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9025
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » Po 06. Feb, 2017, 09:34

ak si dobre spominam range rover 2006 mal 100 alebo 105 L? :D to bola radost tankovat :D :D :D zvlast ked sa to minalo rychlostou svetla :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4042
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa lacika » Po 06. Feb, 2017, 09:58

este keby to bol benzin :D
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9025
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » Po 06. Feb, 2017, 10:10

tych 15l diesel tiez nebolo bohvie co :D
King is back from VACation :D

stefan.koval
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3960
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan.koval » Po 06. Feb, 2017, 19:38

na ua je kvalitnejsi benzin ako u nas. len ho bratia zo sobraniec a michalovie radi riedia a tym mu robia zlu povest. nenazranost slovakov nema dna. znamy si dal rozbor robit a moja fabka ho papala cca 5 rokov a cca 100tis km
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"