Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1203
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa undertaker007 » Ut 30. Sep, 2014, 21:06

1.2HTP je priamovstrek?
A hej, 1.2HPT na plyn som videl - dokonca ak by som si dal prechádzku okolo paneláku, tak ju tu kdesi isto nájdem (ak s ňou práve majiteľ nie je na rybách).

Takže priamovstrek nejde tak jednoducho/efektívne prerobiť na LPG? To som nevedel, resp. doteraz ak som blúdil okolo témy prerábka na LPG, jednalo sa o nepriamovstrekové benzínové motory (tým priamovstrekom sa ja budem vyhýbať koľko to pôjde ;) )

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4692
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Chris » Ut 30. Sep, 2014, 21:12

starsie htp neni priamy vstrek, mozno tie najnovsie su
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3776
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Krutibrko » Ut 30. Sep, 2014, 21:25

Chalani, nechcem byť za magora, ale komplet na plyn sa to prerobiť dá,

Macek : Ak chceš, pošli mi kód motora, overím to pre istotu, ale nedávno som sa o tom bavil, u nás prerábajú aj priamovstreky na komplet LPG, len je to drahšia montáž, ale pri tvojej spotrebe sa to vráti rýchlo, teda ak máš záujem.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4349
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa lacika » Ut 30. Sep, 2014, 21:50

da?.. pri TSI/TFSI je bud so samostatnym vstrekovanim, alebo so vstrekovanim cez benzinovy vstrek. Tak ci tak to ide na 60:40 alebo 80:20.

cez benzinove vstreky je to fajn, ale nie je to na kazde auto.
so samostatnym plynovym vstrekom to moze ist cisto na plyn, ale hrozi poskodenie benzinoveho vstreku.

vsetko sa da dat na LPG aj diesel xP
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ut 30. Sep, 2014, 21:57

>> pri TSI/TFSI je bud so samostatnym vstrekovanim

toto je ako, vyvrta sa dalsia dierocka do hlavy a daju sa tam nove plynove vstrekovace ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2905
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa MaceKx » Ut 30. Sep, 2014, 22:03

Presne lebo je to priamovstrek hladal som na nete vela vela a bezvysledne, tento isty motor 2.3 DISI Turbo je aj v CX-7 a tam ide LPG s tym ze sa primiesava benzin nieje to cisto LPG a ze pri to ide len kvoli tomu ze tam je pouzita ina riadiaca jednotka ako v MPS ktora ma DENSO. Auto je to pekne nenapadne neznali nevie ze to je MPS mysli si ze to je len obycajna 3 na 18 palcovich diskoch :) strasne mam rad ked ma niekto predbehne v domienke ze to je obycajna 3, motorkary nechapu ked sa ich ta "obycajna" trojka drzi (samozrejme iba urcitych kubatur) a v zakrute sa nestacia divit ze pri vyjezde som stale po boku :) Jako ja LPG riesit nebudem kebyze to uz kupim s LPG tak to je premna prijemny bonus ale ani jedna MPS na LPG nieje. (nebola na predaj) Takze na tom asi nieco je ze to nejde. Rozmyslam ze podvozok ma rezervy tak preco to troska neposkadlit este jemne doladit, premiestnit intercoler pod naraznik (momentalne je nad motorom) lebo model 2007 nema sanie na kapote ako imprezi to mali az novsie modely od 2010. Lakam ma okusit stovku za 5 sec. na rodinom hatchbacku a atakovat rychlost 280+ km/h a 300 konikov je dosiahnutelnych ako nic :)
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13801
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 30. Sep, 2014, 22:26

drzte sa temy
#rollerman

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4427
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shajek » St 01. Okt, 2014, 08:18

mp3turbo napísal:...
je snad samozrjemost ze nie celou cestou , preboha to by som snad ani nedosiel na miesto urecenia! :D isiel som tak asi 5min .. viac mi svedomie nedovolilo .. no myslim si ze aj tych 5minut vyrazne dokurivlo priemernu spotrebu ked som zvysok cesty isiel 130

EDIT: aby som bol v teme Lancia Kappa 2.4JTD sa u brata zatiaô drzi na krasnych 5,7L/100km
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 05. Okt, 2014, 21:09

18.8l cisto mesto lahka noha, 10.5l konstatne tempomat okresky, dialnica 12l pri 130kmh. merc E55AMG
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2996
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stanomx » Po 06. Okt, 2014, 14:35

6litre podľa tankovania (+/- 0,2) klasicka jednadevina TDI PD 96kW golf :laugh:
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1341
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa zedolsi » St 08. Okt, 2014, 14:32

5,6-6,0 L/100km (priemerná spotreba od tankovania po rezervu) - podľa toho aké trasy jazdím Golf V 1,9TDI (chip na cca. 140PS)
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015 i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Užívateľov profilový obrázok
davhan
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 07. Apr, 2013, 22:20

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa davhan » Št 09. Okt, 2014, 11:03

12,5 na 100. Atmosferickych 201 koni z 2 litrov :)

Užívateľov profilový obrázok
sagovan12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 181
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sasinkovo

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa sagovan12 » Št 09. Okt, 2014, 19:10

Ford Sierra 2.3D, 65 poníkov, priemerná 6,7l/100km.

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa jaffar » Št 09. Okt, 2014, 23:22

sagovan12 napísal:Ford Sierra 2.3D, 65 poníkov, priemerná 6,7l/100km.
A to v avatare? :cool:

Užívateľov profilový obrázok
sagovan12
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 181
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sasinkovo

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa sagovan12 » Pi 10. Okt, 2014, 11:00

To ešte bohužiaľ nemám. :-D

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"