Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
Kimif123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1331
Dátum registrácie: Pi 13. Máj, 2016, 15:35
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Kimif123 » Ne 08. Sep, 2019, 13:30

Ford Fiesta 2009 3dv Sportedition 1.6 Ti-VCT 88kw
Kombinovaná spotreba 6.6l (reálna)
Mesto 7l
Okrsky 100-110 6l
Dialnica 7,5-8 záleží či 130 alebo 150 (hlavne kvôli krátkemu sprevodovaniu a chýbajúcemu 6.mu prevodovému stupňu)
CPU: Intel i5 9400f Cooler: Scythe Fuma MB: MSI Z370M GAMING PRO AC RAM: Kingston 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator GPU: MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD NVMe HDD: WD Red 2 TB PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold CASE: Corsair Air 240 Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Creative SB Z + HyperX Cloud I + Logitech X-530 Monitor: Dell P2414H OS: Win 10 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2961
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » Ut 10. Sep, 2019, 08:12

Je pravda, ze ked som dnes nastartoval cvrlikalo to az des. Spotreba na tom sluzobaku je 5,5 dlhodobo. Moze byt, ze to obmedzil prenajimatel ? Je to na operativny lizing.
Intel Core i7 5830k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6806
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 10. Sep, 2019, 12:02

Moze byt ze Rapid je uplne inak sprevodovany ako Octavia, ma iny priebeh vykonu, inu prevodovku. Tie 1.6 TDI sa tiez robia v roznych prevedeniach. Jazdil som Caddy 1.6 TDI s 55 kw a tam je 0-100 tak pol minuty a maximalka okolo 150. A spotreba tam tiez lieta medzi 5 a 7
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2961
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » St 25. Sep, 2019, 14:29

Tak som sa pani pozeral a WOW maximalna konstrukcna rychlost je pisanych 190 KM/H v technicaku, takze som nameral spravne. Dost prekvapko.
Intel Core i7 5830k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

|lucas|
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 529
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Bydlisko: Stará Ľubovňa

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa |lucas| » Po 16. Dec, 2019, 21:38

Focus 2.5t, okresky a mesto cca na rovnako a palubak ukazuje 11.7l, myslel som ze budem jazdit okolo 10.5 ale zatial bez sance :D
Ryzen 5 1600 | MSI B350 PC MATE | Kingston 8GB DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | ASUS ROG STRIX GTX 1050 | Samsung 850 EVO 250GB | EVGA 600 BQ | NZXT S340 Elite Matte Black | AOC Q3279VWF | Logitech G102 Prodigy | PS4 Pro | Galaxy S10

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4906
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ne 23. Feb, 2020, 17:59

dnes som siel 1hod 50km/h priemer a spotrebu priemer mi ukazovalo 5.8 na konci. ale nechapem ani ako to mera tu priemernu rychlost ked idem vecsinu casu nad 50 ale priemer ukaze 50
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

maniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 988
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Bydlisko: Kittsee, Rakusko

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa maniak » Ne 23. Feb, 2020, 20:06

stefan: matematika zakladna skola, priemerna rychlost = prejdena vzdialenost / doba jazdy.

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4906
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » Po 24. Feb, 2020, 10:52

to aj tak nevychadza
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4592
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shajek » Po 24. Feb, 2020, 11:46

rataj tam aj stanie na mieste
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
HaDeS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 456
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/#overclocking/Topolcany

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa HaDeS » St 01. Apr, 2020, 16:18

znova si stat bral svojich 30 striebornych, cize mame novu statistiku

volvo c70 2.4 125 kW benzin 9.8 vacsinou mesto 9500km
volvo xc90 4.4 232kW benzin 16.5 mesto 4500km
Workstation: 3930k@4.95GHz GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,

Ivko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 965
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Ivko » St 01. Apr, 2020, 16:47

stefan222 napísal:
Ne 23. Feb, 2020, 17:59
dnes som siel 1hod 50km/h priemer a spotrebu priemer mi ukazovalo 5.8 na konci. ale nechapem ani ako to mera tu priemernu rychlost ked idem vecsinu casu nad 50 ale priemer ukaze 50
Ja sa čudujem že sa ti chce vôbec nad tým uvažovať. Keby tie palubáky zbavili určitých údajov ludia by nemali aspon starosti

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4906
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(35)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » St 01. Apr, 2020, 17:58

hej serem an to , o to viac ked je lacny benzin teraz ale ukazuje to ten dzad stale ked zaparkujem a vypnem auto. jak zatvaram dvere tak mi tam oci neako same utekaju a potom cestou k vytahu ma to trapi, potom uz nie :D
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3992
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa scream » Št 02. Apr, 2020, 14:42

Swift sport 1.6 100kW 11.4l na nadrz.... mesto + jahodna :)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa lacika » Št 02. Apr, 2020, 14:53

tak to neni az tak zle..
ja som mal na C4 120 VTi cisto mesto za krasnych 9.9 (cela nadrz iba mesto)
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1882
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa spencer » St 10. Jún, 2020, 18:43

mám teraz jeep grand cherokee WJ 2.7 CRD , spotreba nafty 10.5 L . uvažujem nad prechodom do 4.7 L , tam by bola spotreba benzínu okolo 16 L . LPG by som uvital samozrejme :D lenže niektoré systémy boli inštalované davnejšie a lacnejsšie bez primazavacieho zuariadenia .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"