Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4350
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 23. Dec, 2018, 17:01

nieviem teraz ci si si uhol predvianocnej palenky alebo piva z kauflandu, ale mam dlhodobo 6,8 po BA a BA-PD dialnica predpisovych 150 :) PS: to co mam odjazdene na Q7 nebudes mat na karoku ani o rok ;)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7003
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 23. Dec, 2018, 17:03

Tak velky turbomotormotor a nizke otacky :-)
To mozes davat aj po dialnici.

Pravda, videl som videa kde FWD Duster vyslo takmer to iste, co AWD auto. Samozrejme FWD vs AWD robi svoje, takze vsetko nevyjde.
Na jednej strane sa dacia ako taka moze javit ako trapny lacak...no odvedie minimalne rovnaku pracu, ako auto za dvojnasobok $$. Pravda, nieje to luxus, nema kadejake ficury...ale pri aute jej urcenia a ceny je praveze dobre ze ma cim menej kurvitok. Mozem ocurat kadejake imidzove audi a mercedesy za 4x taku cenu, aby som sa bal ci daco neoskrem ked pojdem mimo cestu. Sused z panelaku ma Subaru XV...to aky blbec navrhoval, sak to ma snad 3/4 metrovy predny previs...a volaju to SUV :D

K velkosti SUV...Napr. novy Ignis je SUV? Sak to je mala skareda neforemna skatula. Ma 4x4, ok...ale?
Na druhej strane su zase Wranglery a podobne veci, vymyslane cisto na teren...samozrejme majuce svoje minusy na normalnej ceste. Pretoze auto je bud urcene na to, alebo na to.

...a vsetkych ich vyfuka Lada Niva :-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4338
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa lacika » Ne 23. Dec, 2018, 17:17

XV je crossover.. ziadne SUV..
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

Užívateľov profilový obrázok
SKiLEX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1210
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa SKiLEX » Ne 23. Dec, 2018, 18:14

tak ci tak, ta spotreba je predpokladam pri extremne defenzivnej jazde, cize ziadne 140po dialnici etc...
"Neznám případ, že by si někdo pomohl tím, že mluvil s policajty. Všichni toho později litovali. I tenhle bude." - Dfens

"Raz ma dokonca zvolili za richtára. Bolo to v blázinci, k úspechu mi pomohli hlavne hlasy samovrahov. Vo funkcii som sa udržal takmer týždeň. Keď anarchia v komunite nadobudla obludné rozmery, poslali ma z tej pakárne preč. Vraj som ohrozoval liečebný proces." - Milo Janáč

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2963
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stanomx » Ne 23. Dec, 2018, 18:36

jak ze ne na 20 ročnom džade mam 5 litre pri 140 (realne 5 nádrže)
RAMMSTEIN

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4698
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ne 23. Dec, 2018, 20:24

Stano ale ty mas golfik tdi. Ten sa nerata
. Shajek no daj kolko si mal na q7 za rok. Je pravda ze pijem uz asi 6den v rade. A som rad ze pisem spravne
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
SLAFi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 930
Dátum registrácie: Ne 30. Okt, 2011, 21:29
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa SLAFi » Po 24. Dec, 2018, 21:16

BMW 320D 110KW (uprava na 140KW) .. 6.1 BC...real cca 6.5 ..jazdim 80% mesto teraz
Spoiler: ukázať
AMD POWER !!!
CPU : AMD FX- 8350 + Zalman Reserator XT MOTHERBOARD : Gigabyte GA-990FXA-UD5 , GRAPHIC CARD : EVGA NVidia GTX 970 , RAM : Kingston HyperX blu 2x4 GB 1600 Mhz - CL9-9-9-27 , HDD : Seagate Barracuda 500 GB 3,5 SATA III 7200ot./min , CASE : Thermaltake V3 black edition modified by SLAFi MODECOM 120mmx25mm 1200ot./min (blue), Thermaltake Thunderblade 120mmx25 1200ot./min (blue) , Revoltec 120mmx25mm 1200ot/min (blue) , Scythe Ultra Thin Slim 120mmx12mm 1200ot./min, regulátor otáčok Scythe 4-kanálový
+
ASUS A9RP (Intel T2060 , dualcore 1.6 Ghz RAM : 3 GB Corsair 400 Mhz
GRAPHIC CARD : 120 MB Intel X200, HDD : 60 GB Seagate

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1870
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa spencer » Pi 28. Dec, 2018, 16:50

Jeep Grand cherokee WJ 2.7 crd --> 11 L /100 Km . realna asi vyššia , ešte treba nejaké veci doladiť
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1825
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (35)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa zoom » Pi 28. Dec, 2018, 22:23

Ked uz teda Jeepy... Jeep Commander XK 5.7L HTP:

Obrázok

Fuelio appka, kam si davam tankovania a prejdene kilometre, ukazuje priemer 19,114 L/100km. To by asi skodovkari neprezili, aby im auto ukazovalo realnu spotrebu. Pokial nejdu v plne nalozenom aute po dialnici do kopca 150 km/h s motorom o objeme Pepsi flasky za 4 litre nafty, tak nieco musi byt zasadne zle.

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4698
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » Pi 28. Dec, 2018, 23:26

Dnes som.siel vieden presov skoro vsade 140/150 3dosp s dcerou. Nalozeny kufor. V oresove 7.2l s priemrnou rychlostou 88km/hod. Zasikana zilina-ruzomberok
Kamo ale 19l zivit by som nezvladal psychicky
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2963
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stanomx » So 29. Dec, 2018, 14:31

tak ako aj ja by som mal asi komplexy z ludi co chodia za 4 v tomto pripade :D
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10454
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » So 29. Dec, 2018, 15:33

stefan mozno je pre neho 19 to iste ako pre teba 7 :) takze tazko hodnotit... ja som na commandere 5.7 menej ako 15l nevidel a to bola dialnica tusim 110kmh, inak dlhodoba to iste co ty cca (kusok pod 20), avsak ja som mal aj lpg,takze to nebolelo vobec a jazdilo to skoro ako stefanova skodovecqa
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2963
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stanomx » So 29. Dec, 2018, 17:25

no ale neviem si predstaviť chodiť po pumpách 2x do týźdňa :D
RAMMSTEIN

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1196
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa undertaker007 » So 29. Dec, 2018, 17:27

No, ja nemám až takú spotrebu a niekedy sa zadarí ísť na pumpu 3× do dňa :D (zakaždým plná)

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4698
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stefan222 » So 29. Dec, 2018, 18:22

Ved ako ja nehodnotim, ani nechcem ale ak nie ten cas na benzinke ale ta mi to pride ako plytvanie, neviem to ani vysvetlit ale to je proste ako mat pokazenu bateriu v kupelni kde kvapka voda tak neumrem ani nebudem na ulici ale ma to hneva ze sa plytva.
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"