Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1287
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa dargy » Ut 07. Feb, 2017, 01:05

stefan.koval napísal:momentalne obute 16"matador. na amzde 3, 88kw 2L benzin 6.2l priemer stale pri plnom tankovani. na lanceri som mal 5,7 a fabii 5,5L. hadam ta mazda v lete klesne,. fabka mala v lete 5 rovnych no lancer ci zima ci teplo vsade 5,7.
What? Ako toto robite, aj ked sa snazim pod 7 zleziem ltt. Seat Leon 1M1 1,6 77kW, a teraz som medzi 7-8l. Nemam palubny cize pocitam cca. priemerne. Na 6,2l som sa dostal na okreskach ked som mal po Slovensku cestovanie. To bol max. co som zatial dal. Zase velmi sa nesnazim, ale ani pretekar niesom.

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6037
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa hawkeye » Ut 07. Feb, 2017, 08:12

ja som mal pred vymenou oleja, prevodoveho oleja a omv 95 spotrebu 7.5-7.7

vymenili sa oleje, jazdim chvilu ma slovnaft evo a spotreba 7.1...

v com to je netusim, jazdim rovnako...
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8888
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 07. Feb, 2017, 12:02

otazka je ci ten rozdiel sa oplati za doplatok na evo (100okt?)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2584
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa stanomx » Ut 07. Feb, 2017, 16:44

neoplati, nikdy sa to neoplatilo
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 07. Feb, 2017, 17:43

odkedy som si namontoval svor do auta, tak sa mi spotreba zvysila o 2l/100 ... niekedy aj o 5l/100 .. neviete preco? :D
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || DVDRW Samsung SH-S183L || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S3
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6037
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12
Bydlisko: Trnava

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa hawkeye » Ut 07. Feb, 2017, 18:35

nedaval som ho kvoli spotrebe...proste som ho tam dal...ale neverim, ze len 100vka zlepsilsa spotrebu na 150k motore o 0.5l
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3828
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa lacika » Ut 07. Feb, 2017, 18:59

Surrender, nestupla ti aj spotreba pneumatik? :D
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shajek » Ut 07. Feb, 2017, 19:30

SurrendeR napísal:odkedy som si namontoval svor do auta, tak sa mi spotreba zvysila o 2l/100 ... niekedy aj o 5l/100 .. neviete preco? :D
ja by som aj odpovedal :D ale čo by sa dalo odomňa čakať :D :D :D
odpoved: Lebo mas benzinove BMVV ?

Kazdopadne, upgradoval som .. FMIC (rozmery nepoviem z hlavy), nove sacie potrube z ALU rur a silikonu, prevarene sanie (zavarene EGR, vacsi vstup na hadicu turba), novy MAP na 400kPa, V8CDI podavacie cerpadlo pridane pod nadrz, a samozrejme nova uprava SW v ECU, hned ako budem mat ustalenu spotrebu , tak pisem sem :D
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"