Aku mate spotrebu?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4647
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Chris » Po 04. Máj, 2015, 21:18

ano arosa 1.7 SDI za 4 litre uplne pohodobe vozenie, hlavne ze to na dialnici huci pri 110kmh, ze ti ide hlavu oddrbat. Tam kde je hybrid tichucky . :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 9919
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Andre » Po 04. Máj, 2015, 21:21

ale on s tym doslova letí mestom, 35kW, to aby radil pri 4000ot, a tam spotreba 5l nehrozi, minimalne dvojnasobok

dnes sa mi na aurise 1,6 97kW podarilo dat priemernu 16l :D
Naposledy upravil/-a Andre v Po 04. Máj, 2015, 21:24, upravené celkom 2 krát.
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4409
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa shajek » Po 04. Máj, 2015, 21:23

no, ja na 1,9 ked jazdim tak si tocim do tych 3500, neviem ako ma sprevodovane on a idem si tych 5,5
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa STENLY » Ut 05. Máj, 2015, 06:56

kúpil som na Feldu (1.3 MPI 50kW) novú lambda sondu a komplet výfukový systém (okrem katu) a vyzerá to zatial ružovo :)
so starou som mal priemernú 7l, s novu ak motyka vystrelí, tak bude pod 6l (chce to ešte pár týždnov jazdenia)
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ut 05. Máj, 2015, 07:22

no vidis to, kolko si usetril na novej TSI Fóbii :)

hlavne rozumna kludna a rozvazna hlava - ta dokaze usetrit nezriedka aj tri litre na 100km.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1561
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa Reinok » Ut 05. Máj, 2015, 11:25

andrejsvk nechapem co si taky neprijemny, ja nikoho neurazam, tak by si si nemusel robit srandu ani ty ;) takisto tu spominas yarisku v kazdom druhom príspevku...


a nie každý musí chodiť po dialnici ;) tam to auto nemá zmysel, ale treba si prečítať poriadne príspevok čo som písal, že je to auto do mesta, ako náhrada mhd, cesta do BA a spať ma vyjde menej ako autobusom, tak prečo nie :)

Ja som narážal na hybrida tipu auris, ktorý má známa, a môže ísť hocijak opatrne a pod 6 litrov sa nedostala....

To že na 1.0i spravíš spotrebu je pekné, no ja niesom zástanca dnešných ,,motorov" ...
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

Užívateľov profilový obrázok
amdfusion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Št 01. Jan, 2015, 16:41
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa amdfusion » Ut 05. Máj, 2015, 20:41

ale ved tie seaty arosa ani nevidno nikde :D s tým yarrisom mal pravdu na 1.0 treba otáčky... Ved tie hybridy nie su zlé :D nechcem niekoho predsvedovať na hybridy ale poznám jedného týpka čo používa len baterky a motor vtedy ked mu dojdu baterky.. Inač niekto z KE nemá Nissan Leaf Biela farba/ Tesla Model S P85+ lebo vidím tie autá nabíjať v KE AUPARKU
PC1 : AMD A8-5600K,AMD RADEON 7560D,500GB WD ,ASUS A88XM-A,WIN 10
WORK PC: AMD Phenom X6 1090T Octa Core/8GB DDR2 1200MHZ/Radeon R9 380/WD GREEN 500GB/ASUS M4A78PRO, WIN 7 64BIT
NTB1:iBook G4,1.5GB RAM,40GB HDD, OS X 10.5.8
NTB2: Asus F5N/AMD Turion 64 X2 TL-56/2GB RAM/ - HDD/ GEFORCE 7000M
Phone:iPhone 4 8GB,iPod Touch 5th Gen 16GB

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ut 05. Máj, 2015, 21:44

>> Inač niekto z KE nemá Nissan Leaf Biela farba/ Tesla Model S P85+ lebo vidím tie autá nabíjať v KE AUPARKU

tak potom ich nevidis, kedze ich niekto NEMA :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
amdfusion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Št 01. Jan, 2015, 16:41
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa amdfusion » Ut 05. Máj, 2015, 22:00

ale toho Leaf neviem ale viem že tu TESLU MODEL S P85 má Labaš .. :red: no čo ved som chcel to zviditelnit že aj elektromobily nespia na SR
PC1 : AMD A8-5600K,AMD RADEON 7560D,500GB WD ,ASUS A88XM-A,WIN 10
WORK PC: AMD Phenom X6 1090T Octa Core/8GB DDR2 1200MHZ/Radeon R9 380/WD GREEN 500GB/ASUS M4A78PRO, WIN 7 64BIT
NTB1:iBook G4,1.5GB RAM,40GB HDD, OS X 10.5.8
NTB2: Asus F5N/AMD Turion 64 X2 TL-56/2GB RAM/ - HDD/ GEFORCE 7000M
Phone:iPhone 4 8GB,iPod Touch 5th Gen 16GB

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa jergus » So 23. Máj, 2015, 14:44

volvo XC90 2.4 - okresky 8.5, dialnica 9.5, mesto okolo 16
volvo V40CC 2.0 - okresky 5, dialnica 5.5, mesto 9
fiat punto 1.4 ta slabsia trojdverova verzia - priemer 5.7 (manzelka)
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

eX.
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 100
Dátum registrácie: So 19. Júl, 2008, 20:37
Bydlisko: Bratislava/Považská Bystrica

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa eX. » Po 29. Jún, 2015, 15:25

Oktáva combi 81kW rekord podla PP 3.9l, podmeriava o cca 3-4 deci. Dlhodobá 4,6l podla PP (real cca 5), hlavne BA a dialnica s plnym autom ludí.

Teraz mám Passat combi 96kW, a zatial ešte cez nádrž nemám zmerané, ale PP ukazuje dlhodobú 6,8, v podstate čisto BA. Ešte musím vymeniť termostat. Spotreba síce vyššia, ale späť by som sa už nevrátil, vozenie uplne na inej urovni po všetkých stránkach.

Užívateľov profilový obrázok
amdfusion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Št 01. Jan, 2015, 16:41
Bydlisko: Košice

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa amdfusion » Pi 10. Júl, 2015, 10:20

mp3turbo napísal:>> Inač niekto z KE nemá Nissan Leaf Biela farba/ Tesla Model S P85+ lebo vidím tie autá nabíjať v KE AUPARKU

tak potom ich nevidis, kedze ich niekto NEMA :)
som sa pomýlil :smutny: :smutny: malo byť má..

Máme Octaviu I 1.9TDI 81kW a drží 5.2L
PC1 : AMD A8-5600K,AMD RADEON 7560D,500GB WD ,ASUS A88XM-A,WIN 10
WORK PC: AMD Phenom X6 1090T Octa Core/8GB DDR2 1200MHZ/Radeon R9 380/WD GREEN 500GB/ASUS M4A78PRO, WIN 7 64BIT
NTB1:iBook G4,1.5GB RAM,40GB HDD, OS X 10.5.8
NTB2: Asus F5N/AMD Turion 64 X2 TL-56/2GB RAM/ - HDD/ GEFORCE 7000M
Phone:iPhone 4 8GB,iPod Touch 5th Gen 16GB

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 11. Júl, 2015, 01:05

pridavam po roku opat ..
e36 328i tour 142kW (1.5T)
obute 225/45 + 245/40 /r17
mesto 10
mimo 7.5
kombi 8.5
merane podla tankovani.

raz sa mi podarilo spravit spotrebu 6.5 .. len to som isiel ako bezny majitel vodicaku :facepalm:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

undertaker007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1203
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Bydlisko: Žilina - Vlčince II
Kontaktovať užívateľa:

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa undertaker007 » So 11. Júl, 2015, 07:36

Paráda! :good:
Jednu dobu som veľmi chcel 328iT, ale zistil som, že mi to auto pripadá akosi stiesnene, takže radšej 528iT.

Užívateľov profilový obrázok
warrior606
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 652
Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Bydlisko: Kiltoom, IRL

Re: Aku mate spotrebu?

Príspevok od užívateľa warrior606 » So 18. Júl, 2015, 01:23

Na bmw sa nejazdi na spotrebu :D na to su ine auta :)

Ale k teme
VW Touran 1.9TDi 81KW
okresky: 5,2
Dialnica: 5.5 s tempomatom trosku viac
mesto: 8.5

ked tomu dupem na podlahu nie je problem sa dostat aj na 10l ale to sa mi stava tak raz za rok :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"