za posledny mesiac som bol s dvomi nestastnikmi [co sa mi dokazali dostat pod kozu] pozriet asi desat alebo jedenast vozov. Kategoricky odmietam ist niekde inde ako za hranicu okresu a mam na to dovody.
Z toho tucta kusov ktore som videl boli samozrejme vsetky v telefone nehavarovane a neriesene. Dva kusy mali volnym okom sikmu strechu, tri kusy boli hrdzave na miestach kde slnko nesvieti a kde ine kusy nie su hrdzave po 20 rokoch, dva-tri kusy mali MIG-MAG zvary ze by sa vyrobca cudoval keby ich videl (vacsinou to samozrejme bola kombinacia viacerych spomenutych faktorov). Dva-tri kusy s ciselkom mensim ako 100k km mleli s posledneho len posluchom okamzite po nastartovani ; je tazke najst argument na "viete dva tri tyzdne tu stoji bez pohnutia" a preco potom mate na teplomeri 60 stupnov ? Zeby ste ho pred nasim prichodom nastartovali a nechali zohriat aby ten armageddon nebol este horsia ?
Dokonca som bol pozriet aj jeden Krajzler, Vojajážer... maska volant vsetko Krajzler, papiere Dodge Grand Karavan. "Nooooo to sme vymenili lebo znacka Dodge neznie dobre". A reku vymenili ste aj vsetky relatka a poistky v motorovom priestore ktore Krajzler pouziva Omron a Dodge pouziva inu znacku ? Si mal pocut to hlboke trapne ticho.
>> E430, black on black

lpg atd.. jednoduche auto ,300koni, krutak jak prasa,spotreba 11l lgp
mmmmnooooooooo.... dochtore, preco sa clovek vzda takehoto vozu ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.