2DIN Android Autoradio (Cina)

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3801
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa molnart » So 18. Feb, 2017, 23:42

toto ma celkom zaujalo, pozrite sa na to radio https://www.autobazar.eu/skoda-octavia- ... n=ad-payed
s tym ovladanim klimy a nastavenim parametrov auta to nebude len cez nejake bluetooth prepojenie na OBD,ci? mate s tym niekto skusenosti ako to dostat na nejaky klasicky android tablet ci telefon? (sorry, neprisiel som na to ako odtial stiahnut tie fotky)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ne 19. Feb, 2017, 00:49

Neukazuje mu zostavajuci cas do konca pesnicky sucasne s uz ubehnutym. To ta zaujalo ? Alebo tie styri korejske japonky ? By sme si dali, co...

jasne, ma to prepojene s OBDckom a nejaku gratis appku na tom androide.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3801
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 19. Feb, 2017, 00:58

ocividne cez to vie resetnut aj kontrolu tlaku v pneu a tak, odkial ta cinska sracka "vie" ake su moznosti nastavenia v tom aute?

inac nice to have udaje o case pesnicky vyzeraju takto, len aby si vedel:
foobar.png
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ne 19. Feb, 2017, 08:11

- jednak su standardizovane protokoly na tie diagnostiky (iste, vyrobcovia si robia vsetko privatne ale nieco predsalne existuje univerzalne)

- dvak toto mas VW skupinu : bolo to namontovane v Skodovici, a ta je podchytena ako jedna z najlepsich na svete cize tak nejak si myslim ze v tom radiotablete bude nejaka appka trosku zamerana na VW.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 1739
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa MaxMan » Ne 05. Mar, 2017, 20:14

yesper napísal:...
parovanie s OBD ziaden problem, aky program odporucate?
...
Ja používam už pár rokov HobDrive. Nastavíš, zapneš a ideš. Máš tam toho kvantu, dokonca aj v slovenčine (keby bol problém s EN/RU :D)
Ani srnky netušia čo som mal/mám...

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Xeigen » So 10. Jún, 2017, 07:34

No ako si spokojný po čase ? Neprehrieva sa to v týchto teplách ? na priamom svetle je to čitateľné ?
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3302
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Št 15. Jún, 2017, 13:55

Kvalita hudby oproti origo? ...asi sa to neda povazovat za upgrade co?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1948
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Št 15. Jún, 2017, 15:11

Odpoviem za seba. Spokojny, zatial sa neprehrieva, uvidime ked pojdem dlhsie v nejakom sparne, citatelhost je v pohode, nepotrebujes na to nejak extra cumiet. Oproti origo je to lepsie, predtym som mal v aute zakladne radio, oproti ktoremu by bolo lepsie aj .... Jedine co je horsie je prijem radia, v meste je to v pohode ale mimo je to dost bieda.
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4373
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa stefan222 » So 24. Jún, 2017, 20:39

ja dumem nad niecim takm ale najlacnejsie verzie su od 400€ vyzsie a to uz mi pride moc.
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3302
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Ne 25. Jún, 2017, 13:55

od 400? ja vidim, ze kvazy univerzalne 2DIN stoja v slusnejsej vybave od 250E. Po kvalite hudby je druha vec, co by ma trapila rychlost startu. Uz vypilovali alebo to stale startuje 30 sekund?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Xeigen » Ne 25. Jún, 2017, 19:04

Mne na tom online chate (https://www.carjoying.de/) pán XY písal, že štart je do pár sekúnd s tým, že sa spustí hrať rádio. Ale trvá cca tých 20 sekúnd kým sa ostatné veci načítajú a je to možné ovládať... klasika android. Cúvaciu kameru tiež zapne hneď. Rádia s androidom 6.0 že musia ísť priamo z číny, zo skladu v .de dostanete len 5.0 ktorú je možno doma aktualizovať (je tam nejaký návod). Stále vypisoval že sa nemám báť, že budem spokojný. Neviem, stále špekulujem aj ja či ísť do toho, alebo si priplatiť, ubrať na funkciách a mať niečo "značkové". Príjem rádia je tam u väčšiny badatelne horší (čo mi zas písal aj týpek z bazošu čo ponúka podobné rádia). Jespera (zakladatela témy) som sa pár vecí pýtal cez PM a tu je jeho odpoveď, snáď to niekomu pomôže. :
Ahoj,
sory ze som neodpisal do temy, mam toho kopec a nestiham teraz. Co sa tyka prehrievania, tak miestami mam pocit, ze sa prehrieva, no na systeme to nepocitujem. Videl som par ludi ako tam namontovali noctuu:) mne sa nechce rozobrat pol auta (na honde to inac nejde), aby som to nahodil, na to som az moc lenivy :) a hlavne to stale funguje.

crash? nejak si nespominam, zeby som s nim mal problem. Nezvyknem ho moc pouzivat, len sem tam navi (gps funguje super), radio (signal nie je az taky fajn ako som si spociatku myslel, v Ba ale pohoda), youtube tiez celkom ok (prehrajes tam hocico, mp3, flac, videa), handfree (k radiu dodavaju externy mic, je celkom ok, len si musis dobre premysliet kam ho das), funguje aj ovladanie z volantu, ktore som mal aj na povodnom radiu. Celkom fajn je, ze si mozes dokupit aj cuvaciu kameru.

co sa tyka vybijania baterie, tak tam som mal na zaciatku problem, 2x mi vybilo bateriu. Premeral som odber a z casu na cas to tahalo nejaky ten prud.. no posledne mesiace nic, neviem ci to bola nahoda, alebo zly firmware (tie vydavaju ti cinania dost casto), no ten problem uz zmizol.

vela veci najdes na forach, milion guidov. vela veci si budes musiet pohladat, upravit aby si bol spoklojny.

displej je celkom v pohode, na slnku ale trocha blbo citatelny. Neviem ci tam je nejaky senzor, on mal externe? skusim prezriet menu ci tam nenajdem nejake teploty. Ten vetrak by tam bodol veru.
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4373
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ne 25. Jún, 2017, 19:07

na mazdu 2013 som pod 400€ android nenasiel
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3302
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Ut 27. Jún, 2017, 15:51

neviem ako je to na mazde... ale vacsina tych radii je 2DIN + ramcek pre dane auto ( ktory sa da kupit u vyrobcu auta). Ak to mas ale spojene s ovladanim klimy atd. tak vtedy ide cena vyssie.

Ja v podstate po cine pozeram len pre to, ze skoro nic v rozumnej cene nepodporuje plnohodnotny mirror link, ktory chcem pouzivat na navigaciu (Sygic). Zvysne serepeticky ma az tak nezaujimaju. Nech to je rychle, kvalitna hudba a navi cez mirror link.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4373
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(32)

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ut 27. Jún, 2017, 20:29

no miror link je nesplneny sen ale kvazi ker vypeckujm phone tak kvazi staci co ta pipka krici ze drzte sa vlavo gu odboc a moje milovane prepocitavam
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3302
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Ut 27. Jún, 2017, 23:14

no ja si viem ospravedlnit sam pred sebou tento ozrutny display v aute za 300E jedine moznostou pohodlnej navigacie :D ... lebo mam tam radio s BT, teta krici do repro aj teraz a radio tiez (nejak) hra.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"