2DIN Android Autoradio (Cina)

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4647
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Chris » Št 05. Jan, 2017, 14:32

Yesper: musis pouzit OTG kabel, ak ho mas, pripadne niekto z tvojich blizsich bolo by super !
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3577
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Št 05. Jan, 2017, 14:51

Vzhladom na poziciu kde to bude umiestnene, tak to je pre mna ako GPS alebo nejaky dodatocny display nepouzitelne, ovladanie za jazdy tragedia pokial sa neda z volantu. Ine kafe by bolo ak by sa dal dat vyklapaci display hore na palubovku, to uz ano. Mat Kameru, GPS, radio s ovladanim na volante a este si prepnut obcas na torque a spravit nebodaj video s externou kamerou....to by bola paradicka :)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7191
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Št 05. Jan, 2017, 15:13

ale tak ovladanie by malo byt na volante ak to bude fungovat teda
[......]

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa molnart » Št 05. Jan, 2017, 16:22

otazka je ake tlacidla mas na volante a ako sa mapuju k tomu radiu. lebo ked sa podari namapovanie len vol-up/down tak s tym toho vela nenaovladas. a gps/ku neviem predstavuit vobec, pokial nemas na volante querty klavesnicu
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
DC9-32
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 237
Dátum registrácie: Po 25. Feb, 2013, 20:12
Bydlisko: NR

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa DC9-32 » Pi 06. Jan, 2017, 08:22

LordKJ napísal:ved pise, ze to kupil z nemeckeho skladu a dokonca som ho pochopil tak, ze to uz ma aj doma :D


ale nevidim dovod, ze by ti to zhabavali na colnici, jedine ak by to brali ako nejaky fejk inac zaplatis dph a ides dalej.
som si nevsimol :laugh:

preto lebo na aliexprese to stoji napr 300€, ale cinanko aby usetril napise ze hodnota je 100€ a u nas platit 20% dph + 2(tuším)% clo z 100 alebo z 300€ je sakra rozdiel :laugh: Tak ti pride vyzva ze dokaz ze to stalo 100€ xP

osobna skusenost, nastastie nie pri tak drahej veci, ale so vsetkymi dokumentami aj vypise z uctu ze bolo platene presne 30€ colnica to odmietla vydat a cinanko peniaze samozrejme nevratil :rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13726
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Snake » So 07. Jan, 2017, 21:54

Tak si sa nechal riadne osrat, nakolko colnica nema co robit zavery ohladom hodnoty tovaru, ty si mohol cenu ponizit o kredit ktory si mal, a je uplne jedno ze to na webe stoji 400€, konecna suma je 30€, dovi.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2165
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Blackhawk » St 11. Jan, 2017, 16:43

molnart napísal:otazka je ake tlacidla mas na volante a ako sa mapuju k tomu radiu. lebo ked sa podari namapovanie len vol-up/down tak s tym toho vela nenaovladas. a gps/ku neviem predstavuit vobec, pokial nemas na volante querty klavesnicu
navigaciu by si sa mal nastavit pred jazdou nie? a navyse je to android, ktory ma ako tak hlasove ovladanie
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa molnart » St 11. Jan, 2017, 19:31

mne je to jasne, ale scream chcel z volantu ovladat este aj kameru ;)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3577
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa scream » Pi 13. Jan, 2017, 14:06

Scream chcel z volantu samozrejme ovladat len radio... len pozicia na navigaciu nie je najstastnejsia, ked si mas za jazdy pozerat pod palubovku...
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa yesper » Pi 13. Jan, 2017, 16:07

moj kit je uz niekde na poste.. zatial ale nedosiel. takto to bude vyzerat v honde (foto z aliexpressu), takze celkom pohoda.

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4236
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 13. Jan, 2017, 21:18

takze to budes mat uplne rovnake ako v civicu 9g :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa yesper » Ut 17. Jan, 2017, 17:16

tak kit doma, najskor sa k tomu dostanem asi cez vikend. Sedi to presne yahooo

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4647
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa Chris » Ut 17. Jan, 2017, 23:26

Mas to v BA ? aby som dobehol s usb zvukovkou vyskusat ? (ak najdem OTG kabel, kde som zapotrosil )
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa yesper » Ne 22. Jan, 2017, 16:08

mensi update, zatial len provizorne vlozene. Musel som vybrat celu stredovu konzolu a kopec plastov. A potom som zistil, ze na ovladanie z volantu mi fakt chyba kabel. Tak to dokoncim o tyzden.

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2984
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: 2DIN Android Autoradio (Cina)

Príspevok od užívateľa yesper » Pi 27. Jan, 2017, 20:30

tak dnes konecne, nahodil som 70e kable a ovladanie z volantu fici :) no a ako kukam na kontrolku tak mam aj defekt..

k radiu, myslim, ze prijem radia je podobny, ak nie lepsi. V podzemnej garazi mam signal, co som predtym so starym nemal. GPS funguje tiez fajn, parovanie s OBD ziaden problem, aky program odporucate?

a este musim premysliet kde nahodim externy mic

Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"