Ake mate brzdne sily?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11197
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Per » Ne 13. Nov, 2016, 10:30

tie platnicky este vydrzia 10k
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3502
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ut 31. Jan, 2017, 19:25

Diablo1st napísal:Opel Astra H Caravan 1,9CDTi, 2006

1 Bv L: 3,16 kN R: 2,95 kN - 93,3%
2 Bv L: 1,2 kN R: 1,2 kN - 100 % :cool:
2 Bp L: 1,82 kN R: 1,85 kN - 98,3%

Fo 43 N

Myslím že slušné. :)
Update po 2 rokoch:

1 Bv L: 3,43 kN R: 3,29 kN Fo: 65 - 95,9%
2 Bv L: 1,41 kN R: 1,68 kN Fo: 60 - 83,9 %
2 Bp L: 1,92 kN R: 1,79 kN - 93,2%

Veru žiadna bomba, ale čo už :-)
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3629
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Chris » Ut 31. Jan, 2017, 21:15

menil si medzitym brzdy alebo stael tie iste ? na poslednom mas aky tlak pedalu ?

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3502
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ut 31. Jan, 2017, 21:31

Nemenil som nič, len lanká od ručnej. Posledný riadok je ručná brzda :D
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6135
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Ut 31. Jan, 2017, 22:20

jak arabsky koberec - cim starsi, tym lepsi :) sa ti opravili brzdy z 3.16kN na 3.43kN po dvoch rokoch :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6167
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 31. Jan, 2017, 23:14

Mohli byt vtedy nové, este nedosadnute.
■ i3-6100 @1,04V + NoFan CR-95, 8GB DDR3, GTX960 2GB + Alpenfoehn Peter 2, Corsair F3 120GB, 2.5" Hitachi 1TB 5400rpm + Vibration Killer, ASUS Z170-P D3, Fortron Xilenser 400W, BitFénix Shinobi
■ iPhone 7 Black, Lumia 950 DS, Lumia 640 LTE, iPhone 5S

flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3502
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Diablo1st » St 01. Feb, 2017, 09:26

Prečo je tomu tak veru neviem, ale pred pár mesiacmi mi prečistili brzdy, lebo sa troška sekali. Asi aj kvapalina spravila svoje, lebo pred dvoma rokmi asi už nebola v naj stave.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6167
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa Papek » St 01. Feb, 2017, 10:38

Kvapalina by sa prejavila az pri intenzivnejsom brzdeni. Horske priechody, okruhy atp., test brzd na TK nie je ziadny zahul.
■ i3-6100 @1,04V + NoFan CR-95, 8GB DDR3, GTX960 2GB + Alpenfoehn Peter 2, Corsair F3 120GB, 2.5" Hitachi 1TB 5400rpm + Vibration Killer, ASUS Z170-P D3, Fortron Xilenser 400W, BitFénix Shinobi
■ iPhone 7 Black, Lumia 950 DS, Lumia 640 LTE, iPhone 5S

flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3080
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa molnart » Št 02. Mar, 2017, 23:35

Ceed 2013
1. 2,37 2,36
2. 1,43 1,66
rucna 1,75 1,29

myslim ze vymena je na case
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: nVidia Geforce GTX970 OC HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 03. Mar, 2017, 15:31

tak ma zaujima .. co vlastne tie cisla znamenaju a ako ich ovplyvnit? osobne si nemyslim, ze zmenou brzd alebo brzdnych platniciek ovplyvnim to, aky bude brzdny ucinok pneumatik voci valcom. tak potom cim? zmenou pneu? sirsie? uzsie? vahou auta?
podla mna jedine co zmenim vymenou brzd bude sila FO cize ako silno musim stlacat pedal aby som zablokoval kolesa.. ale brzdny ucinok bude stale rovnaky. akurat ten pocit, ze to nebrzdi, lebo musim dupat na pedal.. samozrejme, ze brzdy budu musiet mat dostatocnu silu zablokovat kolesa.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || DVDRW Samsung SH-S183L || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S3
Car: BMW E36 328i Tour

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6135
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Pi 03. Mar, 2017, 15:40

keby to bolo tak ako hovoris, tak by vsetky auta daneho modelu mali rovnake sily na rovnakych pneu, ze ?

Cize Kija Cííd 2003 benzinik 1.4turbo by na 205/55/r16 michelin sport 3d mala kazda jedna 2.37kN.

Ma alebo nema ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 03. Mar, 2017, 16:20

a ja viem? mam ja 3x kiju siid? :D
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || DVDRW Samsung SH-S183L || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S3
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3828
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 03. Mar, 2017, 16:22

keby si sa lepsie ucil, mal by si :mrcool:
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3580
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 03. Mar, 2017, 16:23

nemal ;)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || DVDRW Samsung SH-S183L || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S3
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3080
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Ake mate brzdne sily?

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 03. Mar, 2017, 16:24

imho laicky pneumatikami ovplyvnis brzdnu drahu ale na tom valci na STK bude vysledok rovnaky aj keby to testovali to holych diskoch.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: nVidia Geforce GTX970 OC HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Napísať odpoveď

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"