Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
- Kontaktovať užívateľa:
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
ma.. napr. taky seat, pri 1% chcel ked som to riesil ja (2015) este "nieco" navyse, nejake uroky, aj ked pisali, ze je to bez urokov.
najlepsie ist k predajcovi a dat si urobit kalkulaciu leasingu. dokonca jeden predajca ti vyrata poistku 70€, druhy 67€. na rovnake auto.
neviem na zaklade coho, kedze vzdy davaju allianz. (kazde financovanie na samom vrchu riesi VWFS..)
.
ja som nakoniec vzal auto na tretiny, spracovatelsky bol myslim este nizsi, nejakych 200€ na 15 000€ auto (1,5%).
ano, na poistkach to dozenu, ale rataj, ze taku poistku komplexnu ako ti tam daju by si si sam nedal. mas tam gap, poistenie pneumatik, celneho skla, nahradneho vozidla.. atd atd.
ale mam znameho, co si vyjednal, ze poistenie si berie sam a usetril zevraj 30€ mesacne. ja by som ale auto bez GAP na leasing/uver nebral....
Spoiler: ukázať
- Broslowski
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Ale ten VAM nie je jeden nie? Je viacero urovni. Ktori kostuje taku palku?
LAN PÁRTY! Prihlás sa TU: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =1&t=96055
Cena s montážou za zabezpečenie VAM R1 je 420 € bez DPH
Nadstavbový systém ODŤAH je za príplatok 390 € bez DPH
Nadstavbový systém AKUSTIK je za príplatok 580 € bez DPH
Nadstavbový systém ODŤAH je za príplatok 390 € bez DPH
Nadstavbový systém AKUSTIK je za príplatok 580 € bez DPH
- Broslowski
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Ked mi skonci GAPko buchnem si to aj ja.
LAN PÁRTY! Prihlás sa TU: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =1&t=96055
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
- Kontaktovať užívateľa:
Cize vamkom poprepaju kabkovacku ze v pripade problemu to uz nikto nerozchodi 

Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Kontaktovať užívateľa:
- Snake
- Administrátor
- Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
- Kontaktovať užívateľa:
Hej VAMko je iba kablove puzzle, na nove auta sa to neoplati robit lebo je GAP, a ked uz je GAP tak sa oplati platit si GAP. Na A8 chceli cez tisicku, ne diky 

#rollerman
-
- Používateľ
- Kontaktovať užívateľa:
Sranda, že drvivú väčšinu montáži majú na nové, alebo takmer nové vozidlá, ak si odmyslím pracovné stroje.
Tie vozidlá, aj stroje, sú poistené. Dokonca tam bol pán, ktorému auto už ukradli. Na nové automaticky VAM.
Skrátka, existujú ľudia, ktorí si dajú namontovať VAM iba preto, že sa im nechce naťahovať sa s poisťovňou, alebo dokonca už s takýmto procesom majú vlastnú negatívnu skúsenosť.
P.S.: Stihli namontovať aj Q8.
Tie vozidlá, aj stroje, sú poistené. Dokonca tam bol pán, ktorému auto už ukradli. Na nové automaticky VAM.
Skrátka, existujú ľudia, ktorí si dajú namontovať VAM iba preto, že sa im nechce naťahovať sa s poisťovňou, alebo dokonca už s takýmto procesom majú vlastnú negatívnu skúsenosť.
P.S.: Stihli namontovať aj Q8.
- wOne
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Mam VAMko na novom aute, konkretne mazda CX-5 2.5L benzin revolution top.
Ide mi hlavne o to aby som rano neprisiel na parkovisko a auto tam nebude, samozrejme mam havariku a gapko, ale nebolo by prijemne prist rano na parkovisko a auto tam nenajdes, cely den mas rozhodeny, naslesne riesis co vsetko si tam vlastne mal.
Poistovna to sice preplati ale nie je to zo dna na den.
Ide mi hlavne o to aby som rano neprisiel na parkovisko a auto tam nebude, samozrejme mam havariku a gapko, ale nebolo by prijemne prist rano na parkovisko a auto tam nenajdes, cely den mas rozhodeny, naslesne riesis co vsetko si tam vlastne mal.
Poistovna to sice preplati ale nie je to zo dna na den.
RGB
- Jednoduska
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Prave som to docital, ale to je ocividne nafingovana ulicka neverim ze niekto predlzovakcu potiahne z okna takto