POMOC GIGABITE 8800GT

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa PatrikL » So 26. Sep, 2009, 20:11

myslím, že nikto taký sa nenájde. Zdroj nie je vec čo sa mení po pol roku, zdroj je vec na ktorej sa neoplatí šetriť.
40.08 eur stojí tento po registrácii a prihlásení v tom obchode: http://www.kupujem.sk/zbozi/fortron-sag ... p=z:152838" onclick="window.open(this.href);return false;
ak máš 25e, tak ďalších 15 nebude problém. Rodičia určite ochotne dajú, ak im vystvetlíš aká je situácia :-)

big_lebowski
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 203
Dátum registrácie: Po 02. Feb, 2009, 19:21
Bydlisko: prievidza

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa big_lebowski » St 30. Sep, 2009, 22:10

zdravim vas, ja som znamy skillera, prave som od neho prisiel a mame problem... dnes dorazil zdroj fortron 400w, tak teda odpojil stary zdroj vytiahol grafiku staru 7600gt... zapojil novy zdroj, novu grafiku 8800gt pustil sa pc a nezobrazilo nic na monitore, vyhodilo ze nema ziadne spojenie na monasi a inak absolutne nic, niekolko krat sme prepajali zdroj aj ostatne veci, ci sme nahodou na nieco nezabudli, a aj tak to neslo , potom sme naspat zapojili stary zdroj, staru grafiku a uz ani takto pc nesiel na monitore nebola odozva z pc.... nereaguje ani myska ani klavesnica, ale vsetko bezi ako ma, grafika, vsetko, nevieme co sa stalo, mohli sme nejakym sposobom odpalit alebo inak poskodit maticnu??? prosim poradte vdaka velmi

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 30. Sep, 2009, 22:44

Zapoili ste setko tak ako sa ma ? Mne sa obcas stane ze zabudam pripoit napajanie CPU :)
Je mozne, ze medz itebou a MB preskocila staticka elektrina, alebo v zdroji neboli vybite kondenzatory a jak si to vytiahol, mohl osa nieco skratovat.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

big_lebowski
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 203
Dátum registrácie: Po 02. Feb, 2009, 19:21
Bydlisko: prievidza

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa big_lebowski » St 30. Sep, 2009, 22:49

teraz ktore napajanie presne myslis?? :rolleyes: to je takto tazko... zapojili sme skratka vsetko vsade aj tam kde sa nedalo, ale nie, tak snazili sme sa na nic nezavudnut... no a s tou statikou je to asi najpravdepodbnejsie... kurna mame zarobene ... ak sa to potvrdi aku dosku by ste odporucali ako nahradu aby to slapalo na tych komponnetoch? nieco lacne dik :-(

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 30. Sep, 2009, 23:03

Je to 4pin/8pin ktory je vetsinou samostatne pri CPU.

Skus vybrat RAM, ci doska zapiipa, ak nie, je kaput, ak ano, tak je to 50 na 50 ze ta doska este funguje, ale podla toho co si popisal, uz ani nie.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8713
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 01. Okt, 2009, 11:02

aj grafiku skuste vytiahnut ci aspon startne, a to zapojenie srpavte ako som ti pisal
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3143
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa Shatterhand » Št 01. Okt, 2009, 11:07

Za 40 eur sa ten Fortron neoplati, to uz Seasonic OEM 500W :)
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push

big_lebowski
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 203
Dátum registrácie: Po 02. Feb, 2009, 19:21
Bydlisko: prievidza

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa big_lebowski » Št 01. Okt, 2009, 14:24

takze ram vytiahol a mb pipala jak sprosta, to mi pvoedal pred chvilou do fonu... :rolleyes:

edit: no takze ram vytiahol a pipalo to a nasledne sa restartol pc a pipalo to dalej, este skusi vytiahnut aj gpu co to spravi.... ale ten pc nejavi ziadne znamky poskodenia... a ten 4 pin je zapojeny ten sme jasne ze zapojili potom aj ostatok je tusim 20+4 pin na mb, a grafa ma samostatnu vrstvu, aj hdd s mechanikou, vetraky samostatne tak ja netusim... :smutny:

edit2 grafiku vytiahol a zapol pc a normalne isiel len to zase pipalo... este mi znamy poradil vytiahnut bateriu a tak to skusit... co myslite?
Naposledy upravil/-a big_lebowski v Št 01. Okt, 2009, 14:38, upravené celkom 2 krát.

PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Re: POMOC GIGABITE 8800GT

Príspevok od užívateľa PatrikL » Št 01. Okt, 2009, 14:42

vytiahnutím batérie sa resetuje bios, nezabudni ju tam aj vrátiť pred tým než skúsis zapnúť pc :-) :-)

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"