Problem pri flashovanie biosu na gafickej karte

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
droppamichal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ut 08. Mar, 2005, 20:00

Problem pri flashovanie biosu na gafickej karte

Príspevok od užívateľa droppamichal » St 10. Aug, 2005, 10:46

ked chcem flashnut bios na grafike tak mi napise po potvrdeni zacatia flashovania:

EEPROM programming failed
ERROR: Mismatch in 128 byte page-mode programming

Note: Preserving IEE1394 guid from original image.

Skusal som dat aj bios co som si urobil image toho stareho ale aj tak to urobilo toto iste:

Prosim poradte co s tym.

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » St 10. Aug, 2005, 10:50

cez co flashujes? aky program? a laskavo si vypis podpis, aby sme vedeli co mas za pc,, sa tazko potom radi :x ,, ak cez nvflash tak normal napis ze nvflash -4 -5 -6 a meno biosu.rom

Užívateľov profilový obrázok
droppamichal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ut 08. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa droppamichal » St 10. Aug, 2005, 11:56

no pouzil som nvflash 5.13 a aj 4.41 a aj 4.14 pouzil som bois 4.31.20.40.00 pricom original na grafike je 4.31.20.38.00. Skusal som aj ten original urobil som si image mojho stareho biosu a skusal flashnut ale vypisalo to to iste: EEPROM programming failed
ERROR: Mismatch in 128 byte page-mode programming

Note: Preserving IEE1394 guid from original image.
no zo mam za pc:
AMD ATHLON XP barton 2500+ 333FSB ale je taktnuty na athlon xp 3200+ 400 FSB
512MB DDR 400MHZ AM1 pricom som zmenil latencie z 8-4-4-3 na 6-3-3-2 - zarucene to je stabilne.
Mainboard: MSI K7N2delta2-LSR - nforce2 400Ultra chipset
Najnovsia verzia biosu na doske
Gafika: Manli Geforce FX 5600 128 MB DDR
Disk: Seagate ata4 - dma5
Flaschnut potrbujem bios koli problebom s nvidia ovladacmi to co spom pisal : Problem s Manli geForce FX 5600 - kukni si v com spociva

Užívateľov profilový obrázok
droppamichal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ut 08. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa droppamichal » St 10. Aug, 2005, 12:32

a skusal som aj to nvflash -4 -5 -6 bios.rom a vypisalo to iste

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » St 10. Aug, 2005, 14:26

CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Št 18. Aug, 2005, 10:33

caute hosi kedze sa tu hovori o fleshovani nexel som otvarat novy dreth.
mam dole uvedenu kartu xem urobit voltmode cez nbitore lenze pre bios 6200 a 6600 sa neda urobit vypise ze iba pre 6800 skusal som aj bios msi 6200 atam da eror.
K otazke mozem pouzit bios 6800 kde sa da davat napetie i ked je jadro nv40 a nie nv43?
Za kazdu odpoved dakujem, alebo ked mate nejaky iny system bol by som rad keby ste mi ho povedali dakujem
DELL LATITUDE E6400

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Št 18. Aug, 2005, 10:45

pouzi bios od sparkle zo 6600,, tam ide menit napetie,, stjahni siho z www.mvktech.net, odtial ho mam aj ja..

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Št 18. Aug, 2005, 10:46

JJ VYSKUSAM TO MI NESLO BO SOM VEDEL ZE MAS MSI ALE TAM TO NESLO VYSKAM A TU STRANKU POZNAM A DAKUJEM

ANI TEN NEJDE TO CO JE VYPISUJE COULDNT FIND VGPU INFO

LOL CO TO JE
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
droppamichal
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ut 08. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa droppamichal » Ut 13. Sep, 2005, 21:06

no ako poradi mi uz niekto ako vyriesit ten preblem pri flashovani co mi vypisuje tie somariny

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"