Problem s Manli Geforce 2 MX400/64MB

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
kazimierz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 168
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Námestovo
Kontaktovať užívateľa:

Problem s Manli Geforce 2 MX400/64MB

Príspevok od užívateľa kazimierz » Ne 05. Jún, 2005, 10:23

Ak niekto mate este tuto kartu, poradte mi, aky ovladac pouzivate. Mam problem s prehravanim videa. Skusal som omega drivers a nic. Dik

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 05. Jún, 2005, 10:34

daj original od nvidie forceware..

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 05. Jún, 2005, 10:58

a mas stiahnute najnovsie kodeky? Ne musi to byt len ovladacmi :idea:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
bombarderik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 62
Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Levice/Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bombarderik » Ne 05. Jún, 2005, 12:43

Vazne to nemusi byt ovladacmi, akus najnovsie kodeky napr. gordian. :)
Ja som mal ties s jednou sadou ovladacov problemy ale to bolo pred pol rokom. Co su teraz ovladace na stranke tak tie su do poho.
Sempron 2500+ (@2070 - 1.75V) - Thermaltake Volcano 12, MSI K7N2 Delta2 LSR, IBM Hitachi 80GB 7200rpm, CDROM Teac 40x, DDR V-DATA 512MB 400Mhz Cl2.5, GeForce4 MX440 64MB - 250/333 (@315/420), 3x8cm Fun, ENERMAX 380W

Užívateľov profilový obrázok
kazimierz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 168
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Námestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kazimierz » Ne 05. Jún, 2005, 13:10

Vyskusam este tie kodeky, je tam sice allin1 codecs, uvidim, dik.

Užívateľov profilový obrázok
bombarderik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 62
Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Levice/Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bombarderik » Ne 05. Jún, 2005, 14:11

keby si si vypisal popis tak ti mozno poviem presne.... 8)
Sempron 2500+ (@2070 - 1.75V) - Thermaltake Volcano 12, MSI K7N2 Delta2 LSR, IBM Hitachi 80GB 7200rpm, CDROM Teac 40x, DDR V-DATA 512MB 400Mhz Cl2.5, GeForce4 MX440 64MB - 250/333 (@315/420), 3x8cm Fun, ENERMAX 380W

Užívateľov profilový obrázok
kazimierz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 168
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Námestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kazimierz » Ne 05. Jún, 2005, 16:41

Su tam :
- DivX 5.2.1
- XviD Codec 1.0.3
- DivX, XviD - FFDShow 17.02.2005 Alpha
- MPEG2 2.0.0.0
- Subtitles G400 2.83
- Subtitles DVobSub 2.33
- OGG Vorbis 0.9.9.5
- AC3 1.01a RC5
- Morgan Multimedia Stream Switcher 0.99
EPoX 8RDA3+ nForce 2 Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, Zalman CNPS7000B-Cu, MSI ATI Radeon 9600XT 128MB 128bit, 3x512 MB DDR Corsair 400Mhz, 2x250GB Hitachi Sata, DVD RW LG M4163B

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 05. Jún, 2005, 16:57

A aky mas konkretne problem s videom? Aky prehravac pouzivas?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Re: Problem s Manli Geforce 2 MX400/64MB

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 05. Jún, 2005, 17:10

kazimierz napísal:Ak niekto mate este tuto kartu, poradte mi, aky ovladac pouzivate. Mam problem s prehravanim videa. Skusal som omega drivers a nic. Dik
mno mozno by si mohol povedat ake mas tie problemy... a ake omega drivery si preboha skusal?

Užívateľov profilový obrázok
kazimierz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 168
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Námestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kazimierz » Ne 05. Jún, 2005, 17:39

Pri prehravani ide video raz pomaly, raz ide rychlo. Neviem presne, ktory omega driver tam je, mam to doma.
EPoX 8RDA3+ nForce 2 Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, Zalman CNPS7000B-Cu, MSI ATI Radeon 9600XT 128MB 128bit, 3x512 MB DDR Corsair 400Mhz, 2x250GB Hitachi Sata, DVD RW LG M4163B

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ne 05. Jún, 2005, 18:35

kazimierz napísal:Pri prehravani ide video raz pomaly, raz ide rychlo. Neviem presne, ktory omega driver tam je, mam to doma.
Skor by som to videl na nejaky proces na pozadi, alebo spyware ktory vytazuje CPU.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Ne 05. Jún, 2005, 18:38

Mne to robilo trouble. Nemas nahodou vela softov co ti idu na pozadi ??? Vypni skoro vsetko a vyskusaj. :wink: . Aj tych kodekov tam mas akosi vela ja pouzivam len allin1
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 396
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Ne 05. Jún, 2005, 19:10

Alebo vyskusaj iny prehravac ci ti to pojde!
AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 619
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sweet » Ne 05. Jún, 2005, 20:01

Prebehni to nejakym softom na spyware.na prehravanie videa je dobry BSPlayer+All in One Codec.
Ovladace Detonators 44.03 WHQL - na tuto kartu asi najlepsie.
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 05. Jún, 2005, 22:03

A este aky mas procesor? Bolo by super, keby si napisal celu tvoju zostavu. Reku ci ti nahodou nieco nestiha... ;)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"