problem s Inno3D

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 28. Máj, 2005, 20:06

robi ti to len vo Far Cry alebo aj inde? moze to byt aj chyba hry.. skus si najst nejaky patch na hru... (urcite nejaky bude)

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » So 28. Máj, 2005, 21:32

no cau vies co to je to robilo aj nam mali sme ciernu zem voda nide ani piesok robia to nove ovladace proste hra potrebuje stare ovladace ver tomu mi sme mali najnovsie a nesloto tka sme dali hadam 63 to bolo neviem ale potom to islo tak vyskusaj
DELL LATITUDE E6400

Brblosko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Brblosko » So 28. Máj, 2005, 23:01

Toto mi robilo aj mne, ale akonahle som dal patch 1.1 tak zmizlo.Ale preistotu skus aj nove ovladace...
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 29. Máj, 2005, 01:53

Brblosko napísal:Toto mi robilo aj mne, ale akonahle som dal patch 1.1 tak zmizlo.Ale preistotu skus aj nove ovladace...
Presne tak. To bolo moje riesenie... Patch 1,3 a 1,31 + new ovl.
A vychutnavaj si HDR :)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 397
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Ne 29. Máj, 2005, 09:41

Ako sa zapina to HDR? :?:
AMD Ryzen 3700X + Kraken X62 MB: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM: Corsair 2x16GB 3200Mhz VGA: EVGA Hybrid GTX 1080Ti SSD: Samsung 970PRO 512GB ZDROJ: Zalman Platinum 1000W CASE: PHANTEKS Enthoo Evolve čierna

AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ne 29. Máj, 2005, 11:06

Nando napísal:Ako sa zapina to HDR? :?:
C:\Games\FarCry\Bin32\FarCry.exe -DEVMODE "r_HDRrendering 11"

myslim, ze takto to fungovalo ...ale uz si nepametam presne ...

EDIT: http://www.nvnews.net/vbulletin/printthread.php?t=39464

Este k tomuto problemu FarCry 1.0 nechodi dobre s kartami Geforce6...ten problem je znamy uz vyse roka od uvedenia G6800Ultra ... takze ako radili ostatny ...patch 1.1 a vyssie ..alebo rovno 1.3 s podporou HDR, SM3.0 a dalsich funkcii...
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 397
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Ne 29. Máj, 2005, 14:22

Dakujem!
AMD Ryzen 3700X + Kraken X62 MB: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM: Corsair 2x16GB 3200Mhz VGA: EVGA Hybrid GTX 1080Ti SSD: Samsung 970PRO 512GB ZDROJ: Zalman Platinum 1000W CASE: PHANTEKS Enthoo Evolve čierna

AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 29. Máj, 2005, 22:53

Alebo pocas hry napises do konzoly ";" "r_hdrrendering 7" alebo ..11..
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

visnait

Problem s NFSU2

Príspevok od užívateľa visnait » Po 20. Jún, 2005, 13:45

Ahojte.

Mam INNO GF6600 vsetko standard bez overclock. V FarCry a v NFSU 2 mi stale po niekolkych sekundah sa zastavi hra na 1-2sec a ide dalej ale potom vzdy castejsie. Kym nakoniec sa uplne zastavi. Ine hry ako MOH:PA na FULL a DOOM3 na FULL idu bez problemov. NFSU2 patch1.1 robi to iste. Kde moze byz problem?
Ovladac novy!

Užívateľov profilový obrázok
Oneill
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 269
Dátum registrácie: Pi 20. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Blava/Drietoma/Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Oneill » Št 23. Jún, 2005, 11:53

Skus klasiku.Vymen ovladace.Poriadne si pozri nastavenia v tych hrach a nepotrebne veci skus vypnut.Dalej skus tie hry preinstalovat.Skontroluj si aj virusi ci spyware.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Št 23. Jún, 2005, 13:17

Mno, pri takychto problemoch by uz bolo fajn, keby si napisal tvoju presnu zostavu a hlavne zdroj. To co si pisal je najcastejsi priznak slabeho zdroja, kde sa grafika restartuje az nakoniec zamrzne alebo vyhodi BSOD. Skus teda napisat presnu zostavu.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Št 23. Jún, 2005, 13:46

sry, este sa vratim k tomu HDR da sa aj bud napises do "ciela" v zastupcovi alebo ta konzola a este musis dat "1" do suboru xxx.cfg bez tohto zapnutia mi to neslo a vypnut AntiAliasing ale to asi neni tvoj pripad, mam to na 11, k tomu preblikovaniu ... ano bud nove drivery alebo patch 1.3 ten to riesil mne to tiez robilo...
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"