ATI 7000 -pri videu nejde obraz-NEKOMPATIBILITA VYRIEsENe

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

ATI 7000 -pri videu nejde obraz-NEKOMPATIBILITA VYRIEsENe

Príspevok od užívateľa robour » St 18. Máj, 2005, 05:14

Mam taky problem u kamarata . Nova instalacia win , pri prehravani videa ci uz cez media player alebo Bsplayer mi nejde obraz vo filmoch ,iba cierne okienko. Zvuk ide normalne . Samozrejme ze kodeky som dal posledne Divix-ALLin1 . K doske ovladace na VIA cipset (je to via s celeronom). Ku grafickej som dal ovladace co boli na CD k doske( nejake catalisty). Direct X tam su uz vo windowse (je to v service pack 2). neviem preco to video nezobrazuje -nakolko ja som odchovany na Nvidia a radeony moc nepozam -poradte cim to moze byt. :?
Naposledy upravil/-a robour v So 21. Máj, 2005, 20:43, upravené celkom 1 krát.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 18. Máj, 2005, 06:15

...a media player nevypise ziadnu hlasku predtym ako to zacne "prehravat"?

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 18. Máj, 2005, 08:08

skus tam tento codek. S tym mi ide vsetko.
http://www.tahaj.sk/software/55?rf=1
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » St 18. Máj, 2005, 15:00

To Surrender -ten kodek som tam dal ako pisem vyssie -sice 6.0.24 tusim ale je tam . Skusil som ked to neslo este v zufalstve klasicky Divix 5.03 - nic .
ziadne hlasky media player nepise vsetko sa chova korektne len to okno je trvale cierne. Zvuk je OK.

Pozrite sa na toto -vypada to na rovnaky problem !!!
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t= ... 4c5b0e0823
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » St 18. Máj, 2005, 15:27

http://www.videolan.org/vlc/ skus si stiahnut toto, mne s tymto idu filmy a vsetko co aj v inich nejde, pocase si to oblubis :bye:

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » St 18. Máj, 2005, 15:58

No problem moze byt aj ten ze mas nastavene ako primarne okno napr DVI alebo TV nie ten klasic konektor.

A ma ta karta vobec dvi a TV vystup?
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 18. Máj, 2005, 16:01

Este taka otazocka... nemal si niekedy napojeny TV na kartu?
Lebo obcas sa stava, ze zostava "primary" TV a nie monitor, cize vlasne vsetko ide, len zvuk nie. Skus sa pohrat s klonovanim...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » St 18. Máj, 2005, 17:36

Je tam cista instalacia win XP +SP2 . Nebol tam nikdy zapojeny TV.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » St 18. Máj, 2005, 17:37

Pozri sa tam jak to je nastavene popripade daj foto
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 18. Máj, 2005, 18:11

...ak prehravas dvd je situacia rovnaka?
...pripadne skus iny prehravac, ci sa bude spravat tak isto...

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » St 18. Máj, 2005, 18:53

Skusim ten DVD prehravac a dam vediet. Je to u kamosa budem tam zajtra. Ake catalisty (cislo ? ) by ste mi ktej Radeon 7000 doporucovali ? Nikdy som Radeona nemal ,nieco zabehane a spolahlive co na nej urcite pobezi. Neni mozne aby som to nerozchodil :x
Inac nejdu tam ani subory typu mpeg a mpg (cize divx a xvid kodeky to asi nesposobuju)
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 21. Máj, 2005, 20:48

Nakoniec som skusil vymenit grafiku za Nvidia a vsetko islo OK bez akychkolvek uprav. Len sa preinstalovali ovladace na grafiku. Preinstaloval som win XP za win2000 a tam ta ATI isla OK. Z toho mi vypliva len jedine ze ta ATI 7000 sa s XPckami neznasa :( Preco to mi zostava zahadou, keD tie winy su na podobnom "zaklade"
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"