ati mobility radeon 9600 ciernobiely vystup?

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

ati mobility radeon 9600 ciernobiely vystup?

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Ne 15. Máj, 2005, 00:45

ati mobility radeon 9600 a aj ine radeony idu ciernobielo, driver???

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 15. Máj, 2005, 01:58

Presnejsie povec. Tebe idu iba c/B? Alebo ci sa da dat rezim c/B?
:?
Pokial mas c/B monitor (samozrejme VGA) tak nepotrebujes c/B rezim :)
Alebo co vlasne chces?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Ne 15. Máj, 2005, 18:14

moje drivery su z HP.com, pravdaze oni to maju asi stare, driver na radeon normalny nejde lebo toto je mibility, takze mam stary driver z muchou, TV-out je ciernobielo. Kde sa daju zohnat nove drivery na mobility radeon? postni link :dntknw: :haha:

Užívateľov profilový obrázok
feky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 63
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa feky » Ne 15. Máj, 2005, 18:50

kukloprdos napísal:Kde sa daju zohnat nove drivery na mobility radeon?
Omegadrivers by mali fungovat aj na Mobility Radeonoch (aspon sa to tam pise, nemal som to ako otestovat...). Nie su sice "orig.", kvalitne ale podla mna su (na desktope - 100% spokojnost :) ).
"Ubuntu" is an ancient African word that means "I can't configure Slackware".

Užívateľov profilový obrázok
rOn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 23
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2003, 08:00
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa rOn » Ne 15. Máj, 2005, 22:46

kamos mal podobny problem a bolo to nie ovladacmi ale pouzitym kablom. u mna rovnaky kabel siel farebne, unho cb. tusim to ma nieco spolocne s s-videom a stvorzilovym kablom. skus pouzit dvojzilovy :?

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Po 16. Máj, 2005, 00:34

budem pozerat ciernobiele filmy, a nikomu to nedojde :D

Fero_Chorda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa Fero_Chorda » Po 16. Máj, 2005, 07:55

Podla mna to nebude drivermi! Mne na notebooku uplne starom ide farebny obraz, ale najprv tiez nesiel, bolo to kablom a tiez na mojom compe s tym istym kablom isiel aj farebny! A na starej Voodoo 3500 isiel tiez cierno-biely!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA:
Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW

Užívateľov profilový obrázok
AcE
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AcE » Po 16. Máj, 2005, 09:07

Skus pozret v nastaveniach ked pripojis aj TV,malo by tam niekde byt nastavenie normy,..ked je obraz C/B tak tam je s najvecsou pravdepodobnostou norma NTSC a tu treba dat na PAL,..riesil som tento problem prednedavnom,a problem nebol v kabli ale v tej norme
MB: DFI LanParty NF2Ultra/B| CPU:AMD 2000+(@2288MHz 183x12.5,1.7V) | RAM:PQI DDR333 512MB CL 2 (2.8V)|GPU:MSI Radeon 9800Pro 128MB|HDD:SATA-160GB samsung|MONITOR:iiyama LCD 15.1"|
VODNIK-CPU,GPU,Chipset

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Po 16. Máj, 2005, 15:21

pozrel som to na google, a mas pracdu, tie s-video ma dva rozdielne signaly, c&b, a farebny. podlamna zalezi ci mas prepojku do vstupu alebo vystupu.

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Po 16. Máj, 2005, 15:23

a este, ak mas zlu normu tak aj obraz skace. je to jednoznacne kablom.

Užívateľov profilový obrázok
AcE
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AcE » Ut 17. Máj, 2005, 09:29

kukloprdos napísal:a este, ak mas zlu normu tak aj obraz skace. je to jednoznacne kablom.
Ked je nastavena norma NTSC tak obraz je C/B a neskace,..jedine ze by bola nastavena nejaka nie uplne standardna norma,..Noriem je vela ja mam odskusane PAL B
tu je zapojenie S-VIDEO
Obrázok
Samotna Lumaout ti udava jas farby,..to je ten C/B obraz,a chroma udava farbu,..RGB,..Cize ked chyba Chroma tak je obraz C/B,..a ked je nastavena ina norma (ako u nas PAL) tak tam mozu byt kludne obydve zlozky a obraz bude C/B jebo farebnu zlozku (chroma) nevie TV dekodovat,....farba aj jas su udavane velkostou napetia a PAL ma ine napetia ktore urcuju farbu ako NTSC,..

a tu je clanok ktory ti mozno pomoze
http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=3819
MB: DFI LanParty NF2Ultra/B| CPU:AMD 2000+(@2288MHz 183x12.5,1.7V) | RAM:PQI DDR333 512MB CL 2 (2.8V)|GPU:MSI Radeon 9800Pro 128MB|HDD:SATA-160GB samsung|MONITOR:iiyama LCD 15.1"|
VODNIK-CPU,GPU,Chipset

Užívateľov profilový obrázok
AcE
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AcE » Ut 17. Máj, 2005, 09:42

kukloprdos napísal:pozrel som to na google, a mas pracdu, tie s-video ma dva rozdielne signaly, c&b, a farebny. podlamna zalezi ci mas prepojku do vstupu alebo vystupu.
ano zalezi aj na tom,..ale sak ku karte by si mal mat kabel,..a ked nie kup ho v nejakom shope a povec im ze xes prepojit TV a PC,a daju ti urcite sprevny,..
MB: DFI LanParty NF2Ultra/B| CPU:AMD 2000+(@2288MHz 183x12.5,1.7V) | RAM:PQI DDR333 512MB CL 2 (2.8V)|GPU:MSI Radeon 9800Pro 128MB|HDD:SATA-160GB samsung|MONITOR:iiyama LCD 15.1"|
VODNIK-CPU,GPU,Chipset

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"