Strana 2 z 3

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 09:06
od užívateľa SurrendeR
Mozno si trafil na nekompatibilitu dosky s grafikou.
Skus este Omegy. Ozaj. ked uz sme pri drivedoch, tak dufam ze po starych neni ani stopy v PC .... Lebo tusim si prechadzal z nVidie na ATi, co robi pekne problemy, ked odinstalujes drivre normalne vo wine.Musis bud cisty install winov alebo DriverCleaner. :idea:
To ze ti VPU Recover (skus ho vypnut) resetuje grafiku, znamena, ze grafika nieco nezvlada. Bud slabe napajanie z AGP alebo nieco... :? Skus reset biosu, AGP dat na 67MHz, skontrolovat AGP voltage (1,5V) AGP aperture size(128), System Bios cacheable (disabled), Video Bios cacheable (disabled) hlavne to FastVrite (disabled) .... neviem co este ma v ponuke KT600 ... :? :red:

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 13:57
od užívateľa misog
voltas na default a je to 1,7 pre agp a tie ostatne veci tam neviem najst kurnik, ked som dal na 1,5 kreslo to neviem fakt v com to moye byt

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 14:48
od užívateľa velijura
Default napajanie pre AGP je 1,5V...nemyslis?
AGP specs...

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 15:04
od užívateľa misog
tak preco mi to dava na 1,7v ked dam default?

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 15:06
od užívateľa velijura
to netusim...

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 15:31
od užívateľa kukloprdos
rozober cele, a zloz, nainstaluj windows a vsetko adznovu. My toto volame skatulovy efekt :o :o ono to ma daco doseba. skus to :?

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 16:23
od užívateľa misog
tak povediac som to robil ked som zakladal novu kartu hmmm tak naco ynovu 3krat sa mi nexe rozoberat pc

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 17:09
od užívateľa siki
Presne ako vravia ostatni. Odinstaluj poriadne ovladace, vypni VPU recover, daj tam omegy. Napatie je 1,5V, tak to tak nastav.
Ale ta nekompatibilita s doskou to tiez moze byt.

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 18:05
od užívateľa SurrendeR
siki napísal:Presne ako vravia ostatni. Odinstaluj poriadne ovladace, vypni VPU recover, daj tam omegy. Napatie je 1,5V, tak to tak nastav.
Ale ta nekompatibilita s doskou to tiez moze byt.
Siki to zhrnul dohromady, tak ked toto vsetko nevyskusas, tak nezistis co a ako, dovtedy :bye: :)

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 18:06
od užívateľa misog
no idem to vzskusat domov som zvedavz tne vap recover to ako vzpnem bo v biose som nic nevidel

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 18:15
od užívateľa SurrendeR
misog napísal:no idem to vzskusat domov som zvedavz tne vap recover to ako vzpnem bo v biose som nic nevidel
VPU recover je v ovladacoch pre ATi a nie v BIOSe :idea: :lol:

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 18:53
od užívateľa misog
nikto zneba uceny nespadol hmm a mal som predtym nvidia tak neviem :x

a mimo to som to nasiel :bleh:

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 19:13
od užívateľa Metiu
Asi to bude tou doskou lebo ked tam dava tych 1,7V. Lebo ja mam PCIex a tam sa to da menit v biose o +0,3V takze mas to na PCIex? Lebo ked hej nastav tam -0,2 a bude to ! Mne to dalo s tym Vmodom o 500 bodikov viacej

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 19:20
od užívateľa misog
nie ja mam agp 8x a zatial mi nic nefunguje este nieco vyskusam a uvidim

Napísané: Po 16. Máj, 2005, 19:28
od užívateľa Metiu
Poriadne sa pozri co mas v biose. Lebo podla murpiho zakona : Ked sme vycerpali vsetky moznosti pozrieme sa do navodu :D