problem s ati

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 16. Máj, 2005, 09:06

Mozno si trafil na nekompatibilitu dosky s grafikou.
Skus este Omegy. Ozaj. ked uz sme pri drivedoch, tak dufam ze po starych neni ani stopy v PC .... Lebo tusim si prechadzal z nVidie na ATi, co robi pekne problemy, ked odinstalujes drivre normalne vo wine.Musis bud cisty install winov alebo DriverCleaner. :idea:
To ze ti VPU Recover (skus ho vypnut) resetuje grafiku, znamena, ze grafika nieco nezvlada. Bud slabe napajanie z AGP alebo nieco... :? Skus reset biosu, AGP dat na 67MHz, skontrolovat AGP voltage (1,5V) AGP aperture size(128), System Bios cacheable (disabled), Video Bios cacheable (disabled) hlavne to FastVrite (disabled) .... neviem co este ma v ponuke KT600 ... :? :red:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 13:57

voltas na default a je to 1,7 pre agp a tie ostatne veci tam neviem najst kurnik, ked som dal na 1,5 kreslo to neviem fakt v com to moye byt
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Po 16. Máj, 2005, 14:48

Default napajanie pre AGP je 1,5V...nemyslis?
AGP specs...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 15:04

tak preco mi to dava na 1,7v ked dam default?
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Po 16. Máj, 2005, 15:06

to netusim...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Po 16. Máj, 2005, 15:31

rozober cele, a zloz, nainstaluj windows a vsetko adznovu. My toto volame skatulovy efekt :o :o ono to ma daco doseba. skus to :?

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 16:23

tak povediac som to robil ked som zakladal novu kartu hmmm tak naco ynovu 3krat sa mi nexe rozoberat pc
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Po 16. Máj, 2005, 17:09

Presne ako vravia ostatni. Odinstaluj poriadne ovladace, vypni VPU recover, daj tam omegy. Napatie je 1,5V, tak to tak nastav.
Ale ta nekompatibilita s doskou to tiez moze byt.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 16. Máj, 2005, 18:05

siki napísal:Presne ako vravia ostatni. Odinstaluj poriadne ovladace, vypni VPU recover, daj tam omegy. Napatie je 1,5V, tak to tak nastav.
Ale ta nekompatibilita s doskou to tiez moze byt.
Siki to zhrnul dohromady, tak ked toto vsetko nevyskusas, tak nezistis co a ako, dovtedy :bye: :)
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 18:06

no idem to vzskusat domov som zvedavz tne vap recover to ako vzpnem bo v biose som nic nevidel
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 16. Máj, 2005, 18:15

misog napísal:no idem to vzskusat domov som zvedavz tne vap recover to ako vzpnem bo v biose som nic nevidel
VPU recover je v ovladacoch pre ATi a nie v BIOSe :idea: :lol:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 18:53

nikto zneba uceny nespadol hmm a mal som predtym nvidia tak neviem :x

a mimo to som to nasiel :bleh:
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 16. Máj, 2005, 19:13

Asi to bude tou doskou lebo ked tam dava tych 1,7V. Lebo ja mam PCIex a tam sa to da menit v biose o +0,3V takze mas to na PCIex? Lebo ked hej nastav tam -0,2 a bude to ! Mne to dalo s tym Vmodom o 500 bodikov viacej
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 19:20

nie ja mam agp 8x a zatial mi nic nefunguje este nieco vyskusam a uvidim
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 16. Máj, 2005, 19:28

Poriadne sa pozri co mas v biose. Lebo podla murpiho zakona : Ked sme vycerpali vsetky moznosti pozrieme sa do navodu :D
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"