problem s ati

Všetko o problémoch a závadách grafický kariet...
Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 20:36

blee nic nefunguje kurnik sopa ma to sere no neva
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
KINLEY
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 95
Dátum registrácie: St 30. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Sala
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KINLEY » Po 16. Máj, 2005, 21:46

Nemas tu graficku gartu pretaktovanu ? 8) ...moze to byt tim....

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 22:16

jaj kolko razy som pisal ze nie :8O:
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Po 16. Máj, 2005, 23:36

no cafa nic nepomohlo vypol som vpu recovery, agp som dal na 4, pamet na 64, volty na 1.5 a este mi to aj trhalo a zamrzlo takty na default co to moze byt kurna?
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
kukloprdos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 11. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brooklyn NY

Príspevok od užívateľa kukloprdos » Ut 17. Máj, 2005, 03:51

mne sa toto raz dialo ked sa mi odlomilo z jadra. asi je to minimalna pravdepodobnost co?

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Ut 17. Máj, 2005, 07:18

asi tak nejak
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
alienn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa alienn » Ut 17. Máj, 2005, 09:20

mne to robila ked som ju prilis pretaktoval a potom som menil ovladace proste vsetko a pomohlo a iba s formatovanie c: a na novo nainstalovat winshit
AMD barton 2500+@ 208*11 1.800V Thermatlake pipe101+thermaltake silent cat 9cm / MSI K7N2 delta / Leadtek 6600GT / 512mb Apacer 400MHz / Maxtor 250GB / DVD-RW NEC 3520A /

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Ut 17. Máj, 2005, 09:34

citaj nieco aj s5 ked budes uvidis ze to vsetko som uz skusil ale dakujem za radu
DELL LATITUDE E6400

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 17. Máj, 2005, 09:44

Tak skus tu grafiku v inom PC. Ak tam pojde v pohode, tak potom to bude uz len nekompatibilita doska/vga :?
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Ut 17. Máj, 2005, 09:52

hej to sa skusalo predtzm dokonca na tom istom chip sete via kt600 a tam to islo bez problemov :(

este abz som doplnil hral som vcera ridicka a ked som snim behal tak potrubia a rohy a take miesta hadzalo to tam take male stvorecekz roznej farby a casto a skoro vsade a blikali tazko to opisat karta nebola natakotvana ani procesor.

to su problemi ze hosi?
DELL LATITUDE E6400

diablik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 622
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa diablik » Ut 17. Máj, 2005, 11:14

skus to aj takto. aby si vylucil chybu OS. tak si stiahni nejaku live cd distribuciu linux (najlepsie SLAX- pohladaj na nete) a nabootuj. ak ti ani pod lnx nenajde grafiku, alebo ti ju detektne zle tak je chyba v HW a ak dobre tak je chyba vo wine.
p.s. SLAX netreba instalovat na HDD, staci vlozit cd do mechaniky a uz jedes....
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...

I like Tux.

Užívateľov profilový obrázok
alienn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 123
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa alienn » Ut 17. Máj, 2005, 16:20

co keby si vyskusal daku inu grafiku v tvojom AGP porte mozno je ten d...... :?
a nechcelo sa mi pozerat s5 sorry :red:
AMD barton 2500+@ 208*11 1.800V Thermatlake pipe101+thermaltake silent cat 9cm / MSI K7N2 delta / Leadtek 6600GT / 512mb Apacer 400MHz / Maxtor 250GB / DVD-RW NEC 3520A /

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ut 17. Máj, 2005, 17:52

Takze to vyzera tak, ze bude nieco vadne na grafike, nerobil si snou nieco v poslednom case?Tie "stvorceky" sa bezne vyskytuju ked je pretaktovana pamat. Mozno si poskodil nejaku suciastku na PCB grafiky.
Urob taky maly pokus, skus kartu podtaktovat(aj GPU aj RAM) tak o 30Mhz. Povedz ci ti stale bude vyhadzovat artefakty.
Vyskusaj inu kartu v tvojom AGP ako pisal alienn, ze ci to bude tiez robit.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
port777
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Ne 06. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Dolný Kubín casto som v BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port777 » Ut 17. Máj, 2005, 18:31

je to divne ta grafika bola ok ked som ti ju dal. nechapem to??? ja neviem nestalo sa ti napr ze to nejak je... elektrika alebo ja uz neviem
MSi K8N Neo2 Platinum 939 rulezzz,AMD Athlon 64 3500+(box) winchester@3800+(220/ 11/1.38V)cooled by Thermaltake PIPE 101 + UFO 90x90 brut cooler,ASUS GeForce 6800LE @ 16/6 320/800 128MB @ Zalman VF700Cu, TwinMOS 1024 MB DDR 2.5.3.3.8 400@440MHz dual cooled by TT,Audigy 2 + 6.1 creative 6700 + Sony DHC-MDX10 + MZ- N520,Seagate 7200.7+ 200GB S-ATA, LG DVD-RW 4163B, Teac DVD 516 black,silver case whit window + 4*neon cooler + blue,green CCFL by Sharkoon pôower by ENERMAX 565AX coolergiant.19 Hyundai F910 flat. whireless intelimouse explorer , multimedia keyboard Microsoft!...and WLAN 256kbps by DSi DATA and Orange world K700i www.mujweb.cz/www/pboss

Užívateľov profilový obrázok
misog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Fi¾akovo, Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa misog » Ut 17. Máj, 2005, 18:37

xlapi vcera som hrala a v phode vsetkosom nastavil agp4 vpu recover vypnuty a pamet som dal na 64 a zatial mi to fici ale tie kockky tam boli skusim este vecer a poviem vam co stym je
DELL LATITUDE E6400

Napísať odpoveď

Návrat na "Problémy a závady grafických kariet"